מה עושים עם שאריות עוגה ? מיני קייק
המתכון הזה נולד משאריות ככה על הדרך היה ברור לי שזה יהיה טעים מה כבר יכול להיות רע בעוגת שוקולד ?
זה עלה הרבה מעבר לציפיות שלי זה לא רק טעים זה יפהפה.
לאביב הייתה יום הולדת והכנתי את העוגה הזאת ונותרו לי שאריות של עוגת שוקולד, אז אפשר לאכול כמו שזה אבל הדבר הראשון שעלה לי לראש זה כדורי שוקולד ואז אמרתי לעצמי רגע אני יכולה להכין משהו יותר טוב והתחלתי לאלתר.
שום דבר לא היה רשום לי ויש מצב שלא תאמינו אבל 5 – 6 דקות על השעון וזה נכנס להקפאה פשוט בטירוף ונראה כאילו עבדתי על זה 3 ימים. תשאירו בינינו שיעריכו את ההשקעה כי זה באמת מכל הלב ❤️
תבנית 6 שקעים מסיליקון
מרכיבים:
200 ג' עוגת שוקולד מפוררת (בערך 2 כוסות)
5 – 6 כפות חלב / שמנת מתוקה
קרם:
250 מ"ל שמנת מתוקה (כוס)
80 מ"ל אינסטנט וניל (4 כפות)
240 מ"ל חלב (כוס)
40 ג' סוכר (2 כפות) – לא חובה
קרם קקאו:
250 מ"ל שמנת מתוקה (כוס)
2 כפות אינסטנט וניל
כף א. קקאו
40 ג' סוכר (2 כפות)
הכנות:
1. לערבב עוגה וחלב לעיסה לחה לקחת כף וחצי מהעיסה ולשטח בתחתית השקעים, להקציף שמנת, חלב, אינסטנט וסוכר לקרם יציב למלא את השקעים עד הסוף ולהקפיא ל 3 שעות.
2. לשלוף החוצה את המיני קייק, להקציף את השמנת, אינסטנט, קקאו וסוכר להעביר לשקית זילוף ולהזליף בהיקף פרחים קטנים, במרכז להניח תות חצוי.
3. אפשר להקפיא לא כולל התותים, מרגע שמפשירים 30 דקות ואפשר לאכול זה מסוג העוגות שאפשר להחזיק קבוע בהקפאה לאורחים שמפתיעים או שמתחשק משהו מתוק, זמן הפשרה קצר ואפשר לאכול בכיף.
אפשר להכין בתור קינוחי כוסות ואז אין צורך להקפיא.