מאפינס תפוחים ושיבולת שועל מופחת סוכר
יש לי את ההתלבטות הזאת כל פעם מה עדיף לאכול את התפוחים כמו שהם או להכין איתם משהו שיהיה כיף לאכול ?
טוב אתם יכולים לנחש מה מנצח כל פעם 🙂
כשתקראו את המתכון שימו לב לא שמתי סוכר לבן בנוסף הפחתתי באופן משמעותי בכמויות הסוכר חום, גם הורדתי בכמות השמן והוספתי שיבולת שועל (קוואקר) שיהיה פחות קמח לבן.
מגיע לנו לאכול דברים קצת יותר בריאים ורוצים לדעת משהו ? שום דבר לא פגע בטעם של המאפינס זה יצא מעולה עם מרקם רך (רואים בסוף הסרטון) כיף לאכול.
11 יחידות
מרכיבים:
2 ביצים L
80 מ"ל שמן (שליש כוס)
שליש כוס סוכר חום דמררה
1/3 כוס סירופ מייפל
3 תפוחים מקולפים חתוכים לקוביות
כוס שיבולת שועל דקה (קוואקר)
140 ג' קמח רגיל (כוס)
כפית קינמון
כפית א. אפייה
הכנות:
1. לחמם תנור ל 180 מעלות ולשמן תבנית שקעים עם ספריי שמן.
2. בעזרת מטרפה לטרוף ביצים סוכר וסירופ מייפל במשך כמה שניות להוסיף את השמן וקוביות התפוחים לערבב ולהוסיף את הקמח שיבולת שועל א. אפייה ולערבב לתערובת אחידה.
3. לחמם תנור ל 180 מעלות לשמן תבנית מאפינס למלא את השקעים ולאפות כ 25 דקות מומלץ לנעוץ קיסם במרכז המאפינס ולוודא שהוא יוצא נקי.
תהנו מהריח המשגע תנו למאפינס קצת להתקרר ותנו ביס זהו אני לא אומרת יותר כלום 🙂