שעועית ירוקה מוקפצת עם עגבניות שרי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שעועית ירוקה מוקפצת עם עגבניות שרי

שעועית ירוקה מוקפצת עם עגבניות שרי

עוד אחת מהמנות שאין מה להכין מראש, 15 דקות והמנה מוגשת לשולחן, פשוטה קלה וטעימה. כולה שני מצרכים מנה כיפית וממכרת.

4 מנות

מרכיבים:

בצל חצוי ופרוס דק
חצי חבילת שעועית עדינה ירוקה
30 עגבניות שרי חצויות
2 כפות סילאן
כפית רוטב סויה
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

 1. לחלוט את השעועית במים רותחים ומומלחים במשך 5 – 6 דקות ולסנן.

2. לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף העגבניות לתת הקפצה קלה ולהוסיף את השעועית ואת שאר המצרכים. להקפיץ כמה דקות ולהוריד מהאש.

19320 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שעועית ירוקה מוקפצת עם עגבניות שרישעועית ירוקה מוקפצת עם עגבניות שרישעועית ירוקה מוקפצת עם עגבניות שרי

גולשים מכינים וממליצים:

רונה : “מנה טעימה ביותר….קשה להפסיק לטעום”

מיכל : “ניקי, זה מעולה!”

קרן : “מעולה!”

תמר : “עד לא מזמן לא יצא לי כמעט לבשל ביומיום אבל מאז שהורדתי את האפליקציה שלך כמעט כל יום יש סיר על הגז וריח של בישולים בבית. אתמול מצאתי בפריזר שעועית ירוקה. חיפשתי באפליקציה שעועית ירוקה ומצאתי את המתכון הזה מיד. כ״כ פשוט וכ״כ טעים!! לא הצלחתי להפסיק לנשנש ישר מהמחבת. הכנתי גם אורז לבן וביחד זה היה מושלם. תודה”

אסנת : “ניקי, את פשוט קוסמת של טעמים, אני כבר קבוע עושה את השעועית עם פטריות שלך וזה היה נראה לי ממש דומה אבל בזכות שהיו לי הרבה עגבניות שרי
החלטתי לנסות- טעים טעים טעים! וכמו שמישהי כבר כתבה, הייתי צריכה לעצור את עצמי
לא לגמור הכל ישר מהסיר ולהשאיר משהו לסעודת חג.”

שרית : “טעים מאד ופשוט להכנה! אני מוזמנת ליום העצמאות ואכין את זה, זה ממש מוצלח!”

נילי : “תוספת צבעונית, טעימה ומפנקת. תודה רבה, ניקי!”

96
תגובות

  הרשם  
עדכן
בתי

הי כמה זה חצי שקית? 350 גרם?

נטע

הי ניקי,
אני רוצה להכין את התבשיל לשבת, האם לדעתך הוא יהיה טוב גם יום יומיים אחרי הכנתו?

אסנת

ניקי, את פשוט קוסמת של טעמים
אני כבר קבוע עושה את השעועית עם פטריות שלך
וזה היה נראה לי ממש דומה
אבל בזכות שהיו לי הרבה עגבניות שרי
החלטתי לנסות- טעים טעים טעים!
וכמו שמישהי כבר כתבה, הייתי צריכה לעצור את עצמי
לא לגמור הכל ישר מהסיר
ולהשאיר משהו לסעודת חג.

שרית

לניקי שלום,

אמנם כבר הכנתי את התבשיל הזה אבל רציתי להיות בטוחה, כי הכנתי אותו היום לארוחת החג – האם צריך לאכול אותו חם או קר? האם זה משנה?

תודה וחג שמח!

יפעת

ניקי יקרה,
הכנתי את השעועית, הוספתי שומשום ומעט חרדל דיז’ון – יצא מעלף!
אני לא מפסיקה לנשנש את זה וכנראה לא ישאר כלום לשבת… 🙁
תודה לך!!

שרית

טעים מאד ופשוט להכנה! אני מוזמנת ליום העצמאות ואכין את זה, זה ממש מוצלח!

סיגלית כהן

אני מפרסמת את האתר לכולם. בארץ ובחול.
מאז שקיבלתי מחברה.
ממליצה בחום כל מה שהכנתי מוצלח וקיבל הרבה שבחים. גם אלו שהמלצתי להם לא מפסיקים לברך על האתר שלך ניקי. גרמת להרבה אושר ויישר כוח
יש גם מתכונים מצוינים למי שהתקציב לא מאפשר ועדין טעים ומשביע והרגשה מופלאה