שעועית ירוקה מוקפצת עם עגבניות שרי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שעועית ירוקה מוקפצת עם עגבניות שרי

שעועית ירוקה מוקפצת עם עגבניות שרי

עוד אחת מהמנות שאין מה להכין מראש, 15 דקות והמנה מוגשת לשולחן, פשוטה קלה וטעימה. כולה שני מצרכים מנה כיפית וממכרת.

4 מנות

מרכיבים:

בצל חצוי ופרוס דק
חצי חבילת שעועית עדינה ירוקה
30 עגבניות שרי חצויות
2 כפות סילאן
כפית רוטב סויה
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

 1. לחלוט את השעועית במים רותחים ומומלחים במשך 5 – 6 דקות ולסנן.

2. לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף העגבניות לתת הקפצה קלה ולהוסיף את השעועית ואת שאר המצרכים. להקפיץ כמה דקות ולהוריד מהאש.

23679 צפיות 18 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שעועית ירוקה מוקפצת עם עגבניות שרישעועית ירוקה מוקפצת עם עגבניות שרישעועית ירוקה מוקפצת עם עגבניות שרי

גולשים מכינים וממליצים:

רונה : “מנה טעימה ביותר….קשה להפסיק לטעום”

מיכל : “ניקי, זה מעולה!”

קרן : “מעולה!”

תמר : “עד לא מזמן לא יצא לי כמעט לבשל ביומיום אבל מאז שהורדתי את האפליקציה שלך כמעט כל יום יש סיר על הגז וריח של בישולים בבית. אתמול מצאתי בפריזר שעועית ירוקה. חיפשתי באפליקציה שעועית ירוקה ומצאתי את המתכון הזה מיד. כ״כ פשוט וכ״כ טעים!! לא הצלחתי להפסיק לנשנש ישר מהמחבת. הכנתי גם אורז לבן וביחד זה היה מושלם. תודה”

אסנת : “ניקי, את פשוט קוסמת של טעמים, אני כבר קבוע עושה את השעועית עם פטריות שלך וזה היה נראה לי ממש דומה אבל בזכות שהיו לי הרבה עגבניות שרי
החלטתי לנסות- טעים טעים טעים! וכמו שמישהי כבר כתבה, הייתי צריכה לעצור את עצמי
לא לגמור הכל ישר מהסיר ולהשאיר משהו לסעודת חג.”

שרית : “טעים מאד ופשוט להכנה! אני מוזמנת ליום העצמאות ואכין את זה, זה ממש מוצלח!”

נילי : “תוספת צבעונית, טעימה ומפנקת. תודה רבה, ניקי!”

99
תגובות

  הרשם  
עדכן
הדר

היי ניקי ,
יש לך במקרה מתכון לסלט וולדורף?
תודה רבה,
הדר

איילת

ניקי שלום,
ראשית רציתי לומר תודה על האתר המדהים והמתכונים הנפלאים!!!! ישר כוח.
מה יכול להוות תחליף כשר לפסח לרוטב סויה?
תודה וחג שמח

רונן

ניקי אפשר שעועית מקופסת שימורים ?

תודה ושבוע טוב

בת שבע

סליחה על הבורות אבל איך מקפיצים ?

מאירה

היי ניקי האתר שלך פשוט מדהים אין משהו שאני מכינ ולא מצליח. אם אני רוצה להכין שקית שלמה האם להכפיל את שאר המרכיבים?

חני

היי ניקי 🙂 אפשר לשים טריאקי במקום סויה?

ליאו

אפשר להכין במחבת רגילה אם אין לי ווק? צריך לשנות משהו בהכנה?
המון תודה ויש לך אתר מעולה:) חג שמח:)