שעועית ירוקה מוקפצת עם עגבניות שרי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שעועית ירוקה מוקפצת עם עגבניות שרי

שעועית ירוקה מוקפצת עם עגבניות שרי

עוד אחת מהמנות שאין מה להכין מראש, 15 דקות והמנה מוגשת לשולחן, פשוטה קלה וטעימה. כולה שני מצרכים מנה כיפית וממכרת.

4 מנות

מרכיבים:

בצל חצוי ופרוס דק
חצי חבילת שעועית עדינה ירוקה
30 עגבניות שרי חצויות
2 כפות סילאן
כפית רוטב סויה
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

 1. לחלוט את השעועית במים רותחים ומומלחים במשך 5 – 6 דקות ולסנן.

2. לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף העגבניות לתת הקפצה קלה ולהוסיף את השעועית ואת שאר המצרכים. להקפיץ כמה דקות ולהוריד מהאש.

18239 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שעועית ירוקה מוקפצת עם עגבניות שרישעועית ירוקה מוקפצת עם עגבניות שרישעועית ירוקה מוקפצת עם עגבניות שרי

גולשים מכינים וממליצים:

רונה : “מנה טעימה ביותר….קשה להפסיק לטעום”

מיכל : “ניקי, זה מעולה!”

קרן : “מעולה!”

תמר : “עד לא מזמן לא יצא לי כמעט לבשל ביומיום אבל מאז שהורדתי את האפליקציה שלך כמעט כל יום יש סיר על הגז וריח של בישולים בבית. אתמול מצאתי בפריזר שעועית ירוקה. חיפשתי באפליקציה שעועית ירוקה ומצאתי את המתכון הזה מיד. כ״כ פשוט וכ״כ טעים!! לא הצלחתי להפסיק לנשנש ישר מהמחבת. הכנתי גם אורז לבן וביחד זה היה מושלם. תודה”

אסנת : “ניקי, את פשוט קוסמת של טעמים, אני כבר קבוע עושה את השעועית עם פטריות שלך וזה היה נראה לי ממש דומה אבל בזכות שהיו לי הרבה עגבניות שרי
החלטתי לנסות- טעים טעים טעים! וכמו שמישהי כבר כתבה, הייתי צריכה לעצור את עצמי
לא לגמור הכל ישר מהסיר ולהשאיר משהו לסעודת חג.”

שרית : “טעים מאד ופשוט להכנה! אני מוזמנת ליום העצמאות ואכין את זה, זה ממש מוצלח!”

נילי : “תוספת צבעונית, טעימה ומפנקת. תודה רבה, ניקי!”

94
תגובות

  הרשם  
עדכן
אביטל

שלום ניקי,
הכוונה בחליטה היא לשים את השעועית בסיר עם מים רותים, על אש גבוהה?

ששי

היי ניקי
האם לאחר החליטה, יש צורך לשים את השעועית בקערת מים עם קרח?

תודה

מיכל

ניקי, זה מעולה!
שתהיה שבת שלום.

אבישג

היי ניקי
זה יבוא בטוב עם עגבניות רגילות ולא שרי???

דבורה

הי ניקי,שמן זית או קנולה?

תמר

היי נקי, בימים האחרונים שברתי את הראש מה להכין לארוחה מפסקת, וזה די הטריד, ממש לקחתי את זה קשה והנה אני פותחת המחשב ויש!! תודה רבה מקווה לבשל את רוב הדברים כולל השעועית שאותה אבשל כבר מחר שוב תודה רבה במקרה נתקלתי לפני זמן מה לאתר שלך ופוקדת אותו יום יום. ממש מתכונים קלים וטעימים, איזה יופי!!

שחף

ניקי שלום,
קודם כל המתכונים שלך מענגים מאד קלים וכיפים להכנה.
שנית, האם חייבים לחלוט את השעועית הקפואה העדינה של סנפרוסט או שאפשר להקפיץ אותה בווק ישר (אם אני מתחיל עם השעועית קודם כמובן).