


גזר וקישואים מוקפצים בזעתר
מסוג המתכונים המהירים שאני מאוד אוהבת 🙂 אני בעד ירקות וכמה שיותר ובכל ארוחה, גם אם צריך לטגן אז טיגון קצר קצת תיבול ומשם לצלחת. תוספת מהירה משביעה צבעונית והוספתי גם את מה שהילדים אוהבים, מושלמת!
הכנות:
1. במחבת חמה לטגן את הגזרים עד שהן מתרככים להוסיף קישואים לטגן שתי דקות ולהוסיף את הבצל ולטגן עוד כמה דקות.
2. להוסיף תיבול להקפיץ כדקה שתיים ולהוריד מהאש.
18587 צפיות 3 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
רחל : “תודה על המתכון המדהים הזה, לא הייתי חולמת לשים פה זעתר, יצא מושלם!(הוספתי גם פלפלים צבעוניים, חגיגה) נהניתי ושמחתי למצוא באתר שלך גם מתכונים שמתאימים למצבי דיאטה וכאלה”
אוסנת : “כמה פשוט ככה טעים!!! תוספת מושלמת. היו לי גזרים וקישואים שהייתי צריכה להיפטר מהם. מצאתי את המתכון הזה ופשוט אין לי מילים. תבורכי…”
היי אני מתה על זעתר . השאלה שלי במתכונים שלך את מתכוונת לזעתר המתובל עם סומסום ומוכן לאכילה או לזעתר יבש
היי ניקי ותודה על כל המתכונים המושלמים!
מה לגבי שמן ? לטגן עם שמן ? כמה ומאיזה סוג השתמשת ?