


גזר וקישואים מוקפצים בזעתר
מסוג המתכונים המהירים שאני מאוד אוהבת 🙂 אני בעד ירקות וכמה שיותר ובכל ארוחה, גם אם צריך לטגן אז טיגון קצר קצת תיבול ומשם לצלחת. תוספת מהירה משביעה צבעונית והוספתי גם את מה שהילדים אוהבים, מושלמת!
הכנות:
1. במחבת חמה לטגן את הגזרים עד שהן מתרככים להוסיף קישואים לטגן שתי דקות ולהוסיף את הבצל ולטגן עוד כמה דקות.
2. להוסיף תיבול להקפיץ כדקה שתיים ולהוריד מהאש.
18589 צפיות 5 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
רחל : “תודה על המתכון המדהים הזה, לא הייתי חולמת לשים פה זעתר, יצא מושלם!(הוספתי גם פלפלים צבעוניים, חגיגה) נהניתי ושמחתי למצוא באתר שלך גם מתכונים שמתאימים למצבי דיאטה וכאלה”
אוסנת : “כמה פשוט ככה טעים!!! תוספת מושלמת. היו לי גזרים וקישואים שהייתי צריכה להיפטר מהם. מצאתי את המתכון הזה ופשוט אין לי מילים. תבורכי…”
בוקר טוב.
אפשר להשתמש בזעתר עם השומשום?
תודה
היי ניקי
פחות אוהבת קישוא
יכול להסתדר עם תפו”א ובטטה?
מתכונים מעלפים!!
תמיד ישר מבחר והכל יוצא מושלם♡
ערב טוב ניקי
את הקישואים עם הקליפה?
מקלות גזר וקישוא גדולים/ קטנים?
היי ניקי,
האם יש לך רעיון למכשיר שחותך גזר/קישוא למקלות המתאימים להקפצה.
אצלי במעבד המזון, הגדול ביותר זה פרוסות דקות. וגזר, שאני מאד אוהבת להקפיץ קשה מאד לחתוך בגודל המתאים.
אשמח לרעיון פרקטי.
תודה,
אילה
היי:) האם גזר גמדי של סנפרוסט הולך?
-יודעת שעדיף טרי אבל אנחנו עוזבים לתקופה ארוכה ומחפשת איך לחסל את השאריות במקפיא..
היי, אחלה מתכונים.
אפשר להכין מראש? מגישים חם?
בוקר טוב ניקי,
תודה על המתכון..
בהקשר לזה רציתי לשאול.
הבת שלי קיבלה תזונה ללא גלוטן וללא אבקת מרק.
בהרבה מתכונים, יש אבקת מרק כתבלין משמעותי. במה ניתן להחליף שיהיה יותר טעים מעבר למלח ופלפל.
אודה לעזרתך.
אילה