גזר וקישואים מוקפצים בזעתר

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
גזר וקישואים מוקפצים בזעתר

גזר וקישואים מוקפצים בזעתר

מסוג המתכונים המהירים שאני מאוד אוהבת 🙂 אני בעד ירקות וכמה שיותר ובכל ארוחה, גם אם צריך לטגן אז טיגון קצר קצת תיבול ומשם לצלחת. תוספת מהירה משביעה צבעונית והוספתי גם את מה שהילדים אוהבים, מושלמת!

מרכיבים:

5 גזרים חתוך למקלות קצרים
3 קישואים חתוכים למקלות קצרים
בצל גדול חתוך לרבעים ופרוס
כפית זעתר
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. במחבת חמה לטגן את הגזרים עד שהן מתרככים להוסיף קישואים לטגן שתי דקות ולהוסיף את הבצל ולטגן עוד כמה דקות.

2. להוסיף תיבול להקפיץ כדקה שתיים ולהוריד מהאש.

11702 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גזר וקישואים מוקפצים בזעתרגזר וקישואים מוקפצים בזעתרגזר וקישואים מוקפצים בזעתרגזר וקישואים מוקפצים בזעתר

גולשים מכינים וממליצים:

רחל : “תודה על המתכון המדהים הזה, לא הייתי חולמת לשים פה זעתר, יצא מושלם!(הוספתי גם פלפלים צבעוניים, חגיגה) נהניתי ושמחתי למצוא באתר שלך גם מתכונים שמתאימים למצבי דיאטה וכאלה”

אוסנת : “כמה פשוט ככה טעים!!! תוספת מושלמת. היו לי גזרים וקישואים שהייתי צריכה להיפטר מהם. מצאתי את המתכון הזה ופשוט אין לי מילים. תבורכי…”

45
תגובות

  הרשם  
עדכן
שירה

אפשר לאפות? אם כן, כמה זמן אפיה?

שירה

בחיי ניקי
אם בעלי היה מריח את הריח שזה מפיץ כאן בבית הוא לא היה מתקשר להודיע שיאחר היום לחזור מהעבודה אלא להיפך, היה חותך הכל ובא 🙂
תודה על עוד מתכון מדהים!!!

חיה

הכנתי בחג ויצא מעולה! תודה רבה

לילך

היי ניקי
מה שלומך?
כמה שמן יש לשים לכמויות שמופיעות במתכון?
תודה וחמישי שמח

מירב

יש מכשיר שחותך את הגזר למקלות קצרים?

אביה

הי ניקי, אפשר להוסיף כרובית?

ריקי

שלום ניקי. יש לי שאלת תם. במתכון כתוב לטגן במחבת חמה. אבל לא מצויין שמן, לא במצרכים ולא באופן ההכנה. אני מבינה שלטגן הכוונה עם שמן? ואם כן- כמה שמן?