


גזר וקישואים מוקפצים בזעתר
מסוג המתכונים המהירים שאני מאוד אוהבת 🙂 אני בעד ירקות וכמה שיותר ובכל ארוחה, גם אם צריך לטגן אז טיגון קצר קצת תיבול ומשם לצלחת. תוספת מהירה משביעה צבעונית והוספתי גם את מה שהילדים אוהבים, מושלמת!
הכנות:
1. במחבת חמה לטגן את הגזרים עד שהן מתרככים להוסיף קישואים לטגן שתי דקות ולהוסיף את הבצל ולטגן עוד כמה דקות.
2. להוסיף תיבול להקפיץ כדקה שתיים ולהוריד מהאש.
18588 צפיות 4 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
רחל : “תודה על המתכון המדהים הזה, לא הייתי חולמת לשים פה זעתר, יצא מושלם!(הוספתי גם פלפלים צבעוניים, חגיגה) נהניתי ושמחתי למצוא באתר שלך גם מתכונים שמתאימים למצבי דיאטה וכאלה”
אוסנת : “כמה פשוט ככה טעים!!! תוספת מושלמת. היו לי גזרים וקישואים שהייתי צריכה להיפטר מהם. מצאתי את המתכון הזה ופשוט אין לי מילים. תבורכי…”
אפשר לאפות? אם כן, כמה זמן אפיה?
בחיי ניקי
אם בעלי היה מריח את הריח שזה מפיץ כאן בבית הוא לא היה מתקשר להודיע שיאחר היום לחזור מהעבודה אלא להיפך, היה חותך הכל ובא 🙂
תודה על עוד מתכון מדהים!!!
הכנתי בחג ויצא מעולה! תודה רבה
היי ניקי
מה שלומך?
כמה שמן יש לשים לכמויות שמופיעות במתכון?
תודה וחמישי שמח
יש מכשיר שחותך את הגזר למקלות קצרים?
הי ניקי, אפשר להוסיף כרובית?
שלום ניקי. יש לי שאלת תם. במתכון כתוב לטגן במחבת חמה. אבל לא מצויין שמן, לא במצרכים ולא באופן ההכנה. אני מבינה שלטגן הכוונה עם שמן? ואם כן- כמה שמן?