יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכוני ירקות - צמחוני מתכונים לתשעה באב מתכונים מהירים וקלים תוספות

פטריות וקישואים מוקפצים

16 יולי 2014
(Visited 29,493 times, 1 visits today)

פטריות וקישואים מוקפצים

לא הצלחת למצוא זמן לבשל ? אין לך זמן ? מתכון מהיר וקל הצלחה מובטחת לקבלת הרבה מחמאות במינימום זמן בישול ואיזה טעים זה יוצא מעולה!

מרכיבים:

חבילת פטריות שמפיניון חתוכות גס
2 קישואים ירוקים כהים חתוכים למקלות קצרים
2 כפות סילאן
כפית רוטב סויה
כפית רוטב צ’ילי מתוק
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • תפוחי אדמה ממולאים פטריות וגבינות

    מעדן! תדמיינו תפוחי אדמה שלמים ממולאים פטריות ובצל ולמעלה גבינה צהובה, איזה טעים!
    לא מסובך להכנה מעולה לארוחת ערב ואם אתם רוצים להרשים תגישו לאורחים כמה מחמאות תקבלו, מתכון מעלף!
    אני הכי אוהבת תפוחי אדמה אפויים הפריכות והטעם הנפלא ועכשיו גם ממולאים פטריות ובצל תתכוננו להתאהב אי אפשר לעמוד בפני זה כל הזמן נישנשתי טעמתי, בדקתי טעמים (אחלה תירוצים לא ?)
    אתם חושבים שזה קשה להכנה ? טעות הכנתי בדרך שיהיה לכם הכי קל שיש, תעשו לי טובה לא חייבים לגלות כמה שזה קל, תגידו שעבדתם קשה 🙂
    תוסיפו סלט ירוק, גבינת שמנת וקיבלתם ארוחה מושלמת.

  • מרק שום

    איזה מרק טעים! אני כל כך אוהבת שום והפעם ניצלתי את ההזדמנות והכנתי מרק עם המון שום, דגש על הרבה שום ואיזה טעים יצא חוויה לאוהבי השום.
    הוספתי בטטה, בצל גם תפוחי אדמה הצטרפו לחגיגה איזה מרק קרמי נהדר. בדקתי את התחזית דיברו על גשם ומרק חייב להיות, מתכון פשוט למרק שעושה ריח טוב בכל הבית, 40 דקות  והמרק הוגש לשולחן, קעריות מהבילות וריחניות. כמה פשוט ככה טעים.
    הגשתי עם עגבניות מיובשות ולחמניות של בית עכשיו בא לי גשם כל יום 🙂

    3 מנות

  • גזרים צלויים בתנור

    המתכונים הכי אהובים עליי לוקחים דקה הכנה ואת השאר אני משאירה לתנור. לפעמים קשה להאמין כמה המתכונים האלה יוצאים טוב כי בתכל’ס אין כאן כלום והתוצאה ללקק ת’אצבעות כמה  פשוט ככה טעים.
    גזרים צלויים במייפל, נגיעות של בלסמי, מעט שמן זית ותתכוננו להתאהב במתכון נהדר. תשמרו במועדפים שלא ילך לאיבוד ותכינו הרבה כי כל הזמן מנשנשים. אפילו לא קילפתי את הקליפה אין יותר קל מזה.

    3 – 4 מנות

  • מרק אפונה וגזר

    אמרו בחדשות שיש סערה בדרך וכל העוגות והעוגיות זזו הצידה, היום לא מעניין אותי מתוק החלטתי שאני מכינה מרק ירקות.
    היה לי אפונה וגזר בהקפאה ומשום מה אף לא הכנתי מרק איתם אלא רק תבשילים שונים אז הפעם הם נכנסו למרק עם פטרוזיליה, סלרי לא שכחתי את השום
    (איזה ניחוח נפלא) והוספתי אטריות ביצים רחבות כי רציתי לקבל מנה משביעה מלאה בכל טוב, ארוחה שלמה בסיר אחד.
    בעצם הכנתי סוג של מינסטרונה טעים. מה שיפה בהכנת מרק שכל ההכנה לוקחת אולי 5 דקות וכל השאר על האש עם טעימות כל הזמן 🙂
    מבחינתי שירד מבול אני מוכנה לסערה.

    4 מנות

הכנות:

1. במחבת חמה להקפיץ את הקישואים עד שהם מתרככים מעט, להוסיף את הפטריות ולהקפיץ עוד כמה דקות, להוסיף את שאר המצרכים.

 

 

גולשים מכינים וממליצים:

טלי : “פשוט וטעייים!!המתכונים שלך כאלו נעימים להכנה.. תודה!!”

הניה : “ניקי חייבת לציין מתכון מעולה אחד מיני רבים שמצאתי באתר שלך”

חגית : “וואו! וואו! וואו! א ל י פ ו ת המתכון הזה!”

הרשם
עדכן
108 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

שלום ניקי
כמה פטריות זה בערך?

היי ניקי.
אשמח לדעת כמה (בערך) לשים מלח וא.מרק?
תודה!

אפשר להקפיא?

שלום ניקי היקרה חייבת לפרגן על מתכון מהיר וטעים כמה קל ככה טעים תודה על מתכונים נפלאים בזכותך החיים קלים במטבח ויש לי אוסף מתכונים שלך

יצא אש!! ממש טעים וכל כך פשוט. הוספתי גם כפית כמון.

הוספתי פילפל אדום מוסיף טעם וצבע.יצא מדהים

ניקי היקרה !
טעיםםםםם
הכנתי כמות כפולה
וגם זה בקושי הספיק!
לפני הארוחה
חיסלו חצי!
הכנתי קוסקוס
ומזגתי את זה מעל
מתכון קל ומעולה !
שבת שלום