יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

סלטים סלטים חמים

כבד קצוץ

8 יוני 2012
(Visited 28,840 times, 1 visits today)
כבד קצוץ

כבד קצוץ

יש לי זיכרונות טובים מכבד קצוץ לא אהבתי כבד בתור ילדה אבל כבד קצוץ כן אהבתי, סבתא שלי הייתה מכינה את הכבד הכי טעים. התקשרתי לאמא ושאלתי איך סבתא הייתה מכינה את הכבד כשטעמתי לרגע הרגשתי שחזרתי להיות ילדה בת 12 טעים פשוט ומאוד מוסיף לארוחת החג.

מרכיבים:

4 בצלים קצוצים
כף שומן כבש
חצי קילו כבדים מוכשרים
3 ביצים קשות
פלפל שחור גרוס
כחצי כפית מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • סלט חצילים פיקנטי בתנור

    יש לי רומן עם חצילים כבר שנים אני אוהבת את הירק הזה, מה לא הכנתי ממנו כל דבר שתעלו על דעת זה הירק שהכי מככב אצלי בארוחות שישי עם חלת שבת. למען האמת היו המון פעמים שהסלט חצילים אפילו לא הגיע לשולחן מרוב שיצא טעים נגמר הרבה קודם. אני לא יכולה לדמיין ארוחת שישי בלי סלט חצילים.  אמממ יש לי בעיה איתו הירק הזה אוהב שמן אז מה עושים ?
    איך אני מכינה את הסלט חצילים שאני הכי אוהבת אבל שפוי עם כמה שפחות שמן וכמובן שיצא טעים כמו שצריך.
    בניתי מתכון ואתם לא תאמינו ירדתי בכמות השמן באופן משמעותי ולא רק זה הצלחתי להגיע למתכון קל כמעט בלי טירחה וקיבלתי סלט חצילים פיקנטי אפוי בתנור הכי טעים שיש והכי חשוב שפוי ולא הרבה שמן.
    יש סרטון יש מתכון יאללה לעבודה 🙂

    5 מנות

  • מטבוחה חצילים

    אם יש משהו שאני אוהבת זה חצילים וסלט חצילים זה אליפות! שילבתי מטבוחה וחצילים ביחד ויצא ללקק ת’אצבעות פשוט נפלא. תדמיינו את את חלת השבת עם המטבוחה הזאת וזה אחד הדברים הכי טעימים שיש.
    מחפשים מעדן שמשתלב נהדר בארוחה ? לכו על המטבוחה חצילים, אתם לא תפסיקו להכין…

  • סלסה רוטב משגע!

    אם יש דבר שכיף שיש במקרר זה פינוקים בסגנון כאלה,
    חריף פיקנטי טעמים חזקים ועכשיו תתארו לכם את הסלסה על חלת השבת שסופגת את המיץ של הירקות איזה ביס מופלא! יצא לי הרבה ולכמה רגעים חשבתי שהגזמתי אבל זה חוסל בכיף ותאמינו לי שהכנתי הרבה.
    אפשר לאכול בכיף והרבה אין כאן שום דבר מטוגן, מתכון בריא קל וטעים זה אומר הכל נכון ?
    מצאתי את עצמי אוכלת את זה עם כפית ביס אחרי ביס.
    זה נהדר לכל הארוחות, חלבי בשרי מתאים להכל וזה משלים את הארוחה.

    יוצא הרבה

  • סלט אורז ועשבי תיבול

    אני אוהבת לגוון עם סלטים בארוחה ולא רק ללכת על הסלטים הרגילים מירקות. מה שכיף בסלט אורז שהוא עם מצרכים שתמיד יש לי בבית הוא לא צריך להיות חם אפילו, הוא נהדר בטמ”פ החדר והוא טעים! קלאסי לארוחת שישי.

הכנות:

1. לטגן את הבצל על אש נמוכה עד שהם זהובים מעט שחומים להוסיף את השומן כבש ולשמור בצד.

2. באותה מחבת חמה לטגן את הכבדים עד שמזהיב  והם עשויים טוב טיגון קצר בערך שתי דקות מכל צד. לצנן.

3.  שתי אפשרויות:
לקצוץ עם סכין חדה את הכבד ביצים ובצל או להעביר למטחנת בשר ולתבל.

הערות:
שומן כבש אמא שלי המליצה להוסיף הוא מאוד מוסיף לטעם הוא לא חובה.

כבד קצוץכבד קצוץ

הרשם
עדכן
48 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי. יש לי כבד צלוי על האש שהכנו היום ואני חושבת להכין ממנו כבד קצוץ ליום שישי. חושבת שאפשרי? יחזיק מעמד? תודה

הי ניקי
עשיתי כבד קצוץ. יש לך רעיון מה עושים ליד?
תודה על הכל

היי ניקי
רציתי להכין כבד קצוץ לצהריים. הבעיה שהכבד נקנה לפני כמה חודשים, ולפי ההלכה אני לא יכולה לטגן אותו אחרי הצלייה.
האם אני יכולה להכין את זה בלי טיגון? רק לצלות?

האם אפשר לטחון במגימיקס?

היי ניקי, כמה תיבול את שמה? וראיתי שכתבת באחת התגובות לשים נוזלים, לא ראיתי במתכון שלב של הכנסת נוזלים.

שלום,
באיזה כבד מדובר- עוף, בקר, עגל?

תודה

היי ניקי
ראיתי במתכונים שאומרים להוסיף יין אדום מה דעתך