יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

סלטים סלטים חמים

כבד קצוץ

8 יוני 2012
(Visited 50,509 times, 3 visits today)
כבד קצוץ

כבד קצוץ

יש לי זיכרונות טובים מכבד קצוץ לא אהבתי כבד בתור ילדה אבל כבד קצוץ כן אהבתי, סבתא שלי הייתה מכינה את הכבד הכי טעים. התקשרתי לאמא ושאלתי איך סבתא הייתה מכינה את הכבד כשטעמתי לרגע הרגשתי שחזרתי להיות ילדה בת 12 טעים פשוט ומאוד מוסיף לארוחת החג.

מרכיבים:

4 בצלים קצוצים
כף שומן כבש
חצי קילו כבדים מוכשרים
3 ביצים קשות
פלפל שחור גרוס
כחצי כפית מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל על אש נמוכה עד שהם זהובים מעט שחומים להוסיף את השומן כבש ולשמור בצד.

2. באותה מחבת חמה לטגן את הכבדים עד שמזהיב  והם עשויים טוב טיגון קצר בערך שתי דקות מכל צד. לצנן.

3.  שתי אפשרויות:
לקצוץ עם סכין חדה את הכבד ביצים ובצל או להעביר למטחנת בשר ולתבל.

הערות:
שומן כבש אמא שלי המליצה להוסיף הוא מאוד מוסיף לטעם הוא לא חובה.

כבד קצוץכבד קצוץ

הרשם
עדכן
61 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
WordPress PopUp Plugin
דילוג לתוכן