כבד קצוץ

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כבד קצוץ

כבד קצוץ

יש לי זיכרונות טובים מכבד קצוץ לא אהבתי כבד בתור ילדה אבל כבד קצוץ כן אהבתי, סבתא שלי הייתה מכינה את הכבד הכי טעים. התקשרתי לאמא ושאלתי איך סבתא הייתה מכינה את הכבד כשטעמתי לרגע הרגשתי שחזרתי להיות ילדה בת 12 טעים פשוט ומאוד מוסיף לארוחת החג.

מרכיבים:

4 בצלים קצוצים
כף שומן כבש
חצי קילו כבדים מוכשרים
3 ביצים קשות
פלפל שחור גרוס
כחצי כפית מלח


הכנות:

1. לטגן את הבצל על אש נמוכה עד שהם זהובים מעט שחומים להוסיף את השומן כבש ולשמור בצד.

2. באותה מחבת חמה לטגן את הכבדים עד שמזהיב  והם עשויים טוב טיגון קצר בערך שתי דקות מכל צד. לצנן.

3.  שתי אפשרויות:
לקצוץ עם סכין חדה את הכבד ביצים ובצל או להעביר למטחנת בשר ולתבל.

הערות:
שומן כבש אמא שלי המליצה להוסיף הוא מאוד מוסיף לטעם הוא לא חובה.

11058 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כבד קצוץכבד קצוץ


19
תגובות

  הרשם  
עדכן
יגאל

היי ניקי. תודה רבה לך על כל מה שאת עושה עבורנו. אני מקפיד לבשל המון מהמתכונים שלך ובזכותך הילדים שלי נפתחו לטעמים שהם לא היו מוכנים לשמוע עליהם. אז המון המון תודה מקרב לב ❤

שאלה קטנה… במה אפשר להחליף את השומן כבש בבקשה ?

אבי

שלום, אין דבר כזה כבד מוכשר, מי שמקפיד על כשרות צריך לצלות אותו לפני ההכנה.

אורית

היי ניקי. אם אני מכינה היום למחר בערב זה בסדר? כמה זמן מחזיק? תודה

עופרי

תודה ניקי. טעים מאוד. ותחשבי על מתכון לגפילטע פיש…

ורד

ניקי שלום, תודה רבה על כל המתכונים הנהדרים. אני מקבלת בזכותך המון מחמאות. להשלמת שולחן החג – האם ניתן לקבל ממך מתכון להכנת גפילטע פיש? שוב – המון תודה. ורד