חצילים קלויים עם עגבניות שום וטחינה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

חצילים קלויים עם עגבניות שום וטחינה

חצילים קלויים עם עגבניות שום וטחינה,אם היו שואלים אותי מה הולך עם חציל מיד בלי שום היסוס עגבניות וטחינה צריך להיות. זה שילוב מושלם של חציל קלוי כמובן מלח פלפל בשביל הטעם מעל בנדיבות עגבניות עם הרבה שום כמובן מעל להזליף טחינה ביתית  לקצוץ פטרוזיליה ולהגיש. אוכל פשוט בסיסי וטעים לא פחות ולא יותר.
אני אגלה לכם בסוד שאפילו לא הפעלתי את הכיריים.

מרכיבים:

חציל מאורך גדול פרוס לפרוסות
4 עגבניות אדומות בינוניות
2 שיני שום קצוצות
בצל בינוני קצוץ
גמבה בינונית אדומה חתוכה לקוביות
2 – 3 כפות כוסברה קצוצה דק
חצי כפית מלח

הכנות:

1. לחתוך את החציל לפרוסות בעובי ס”מ לרפד תבנית בנייר אפיה משומן לסדר את הפרוסות ולהבריש בשמן לפלפל ולהמליח.

2. חום בינוני 180 מעלות כ 30 דקות להבריש באמצע בשמן.

3. לטחון גס את כל המצרכים (חוץ מהכוסברה) להוסיף את הכוסברה.

4. על כל חציל להניח עגבניות להזליף טחינה ומעל שמן זית.

טעים!

3668 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

19
תגובות

  הרשם  
עדכן
שירלי

היי ניקי, יצא טעים גם בלי כוסברה לדעתך??

דניס

ערב טוב.
קליתי חציל כשהוא חצוי לאורך (לא מקולף ולא פרוס). יש לך מתכון מתאים לזה?

תודה רבה רבה!!

עדי ביטון

נגמר חג סוכות ועכשיו נקיים את מצוות ריבת האתרוג.יש לך מתכון טוב לריבת אתרוגים???