יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

יום העצמאות מתכוני ירקות - צמחוני מתכונים טבעוניים מתכונים ליום כיפור מתכונים לסוכות מתכונים לפסח מתכונים לראש השנה מתכונים לשמירת המשקל מתכונים לתשעה באב סלטים סלטים קרים

פלפלים חריפים כבושים חריף אש!

7 ינואר 2024
(Visited 2,087 times, 4 visits today)
פלפלים כבושים חריפים

פלפלים חריפים כבושים חריף אש!

איך להכין פלפלים חריפים כבושים ב 10 דקות הכנה ? קבלו מתכון מושלם שמתאים כמעט לכל דבר ולכל מי שאוהב חריף עם ארומה משגעת וטעם נפלא.
הפלפלים האלה כל כך קלים להכנה אני לא קולה בתנור ואין צורך לקלף באמת מתכון פשוט אין פה שום השקעה,
אני מחזיקה באופן קבוע במקרר ואני מודה שאני מכורה אליהם איפה אני לא מכניסה אותם, כשעושים על האש, בפיקניקים, כריכים, להוסיף לסלטים שונים, לטחון עם טחינה, לשים על המבורגר, לערבב עם גבינה לבנה או קוטג'.
בתכ'לס מדובר בפלפלים מוחמצים שאוכלים אותם כמו גרעינים ונכון שזה חריף אבל חריף טעים! לכל ארוחה שמישהו רוצה להוסיף חריף לאוכל זה הפלפלים הכבושים האלה מזל שיוצא הרבה.

מרכיבים:

600 ג' פלפלים חריפים
לימון פרוס דק וחצוי
כוס ושלושת רבעי מים
כוס חומץ
כף מלח
2 כפות סוכר

הכנות:

1. לעקר את הצנצנת:
למלא את הצנצנת עם מים רותחים להמתין 15 דקות לרוקן את המים להפוך את הצנצנת ולייבש, את המכסה לטבול במים רותחים ולייבש.

2. לשטוף את הפלפלים ולייבש לחתוך לטבעות בעובי 5 ס"מ ולנקות את הגרעינים הלבנים.

2. להרתיח את המים, חומץ, מלח, סוכר ולערבב עד להמסה מלאה של המלח והסוכר, ממלאים את הצנצנת המעוקרת עם הפלפלים מוסיפים את התחמיץ וסוגרים, להפוך את הצנצנת פעמיים שלוש לשמור בצל מספר שעות עד שזה מגיע לטמ"פ החדר ואחר כך במקרר.

*לשטוף את הידיים אחרי שסיימתם להכין זהירות לא לגעת בעיניים.
*לא להוציא בידיים אלא עם כפית / מזלג נקי.
*חשוב שהנוזל יכסה את הפלפלים לגמרי.
*מתאים לכל מי שאוהב חריף.
*הפלפלים נשמרים כשבועיים שלושה על השיש בצל אבל מרגע הפתיחה כדאי לשמור במקרר.

גרסת הספיד:
לחתוך 2 פלפלים לרצועות דקות להוסיף כפית שום כתוש, 2 כפות חומץ, חצי כפית סוכר ומלח

ירקות מוחמצים

סלט חצילים בתחמיץ

פלפלים חריפים כבושים חריף אש!

הרשם
עדכן
8 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
WordPress PopUp Plugin
דילוג לתוכן