


סלט תפוחי אדמה
סלט תפוחי אדמה, את הסלט הזה אני זוכרת מהילדות אמא שלי הייתה מכינה אותו וכמה שהוא פשוט ובאמת קל הכנה זה סלט שתמיד כיף להכין אותו שוב ושוב…
4 מנות
מרכיבים:
4 תפוחי אדמה
3 ביצים
5 חמוצים
כוס אפונה וגזר
3 – 4 כפות גדושות מיונז
כפית חרדל
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לבשל את תפוחי האדמה עד שהם רכים אבל לא מאוד, לקראת סוף הבישול של תפוחי האדמה להוסיף את הביצים ולבשל עד שהן קשות.
2. לחתוך את תפוחי האדמה והביצים לקוביות קטנות, לפרוס את החמוצים לערבב את כל המצרכים ולתבל.
טיפ:
מומלץ לקרר את תפוחי האדמה והביצים לפני שחותכים.
33411 צפיות 4 צפיות היום
היי ניקי !
עשיתי אחד לאחד לפי ההוראות והטיפים שנתת .
קראתי תגובות והחכמתי .
יצא לי מוששששש
תודה 🙂
היי ניקי, חג שמח ושנה טובה!כמה מלח צריך לשים בסלט?תודה רבה
הכנתי ללא החרדל יצא מעולה.
הי ניקי, שאלה קטנה-
תמיד [אבל תמיד!!] כשאני מכינה את הסלט הזה יש לו טעם לוואי [כמו טעם של מקרר.. אם את מכירה:)].. גם כשאני מגישה באותו יום ללא אחסון במקרר.
יכול להיות שזה בגלל הקליפה של התפו”א?
Thanx