סלט עדשים ועשבי תיבול

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
סלט עדשים ועשבי תיבול

סלט עדשים ועשבי תיבול

לא כולם מתחברים לעדשים ומי שכן מעדיף אותן במרק. אבל מה עם הגיוון, למה לא לנסות עוד דברים ? הפעם העדשים בתור סלט יחד עם המיץ של העגבניות, עשבי תיבול ירוקים שמן זית טוב ויאללה לשולחן.

5 מנות

מרכיבים:

כוס עדשים חומות
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
1/4 חבילת נענע קצוצה
2 כפות עירית קצוצה
20 – 30 עגבניות שרי חצויות
שמן זית
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

1. להשרות את העדשים כשעתיים, להרתיח מים להוסיף כף שטוחה א. מרק ולבשל כחצי שעה, לסנן.

2. לערבב את כל המצרכים ולתבל בשמן זית מלח – פלפל.

6992 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב


30
תגובות

  הרשם  
עדכן
ג'ודית

היי ניקי, איזה אבקת מרק משתמשים פה? תודה.

ציפי

ערב טוב,
האם ניתן להשרות למשך הלילה ולבשל מחר?
תודה

ענת

היי ניקי
נשמע לא אוהבת פטרוזליה אפשר להשתמש בבזיליקום במקום?

אפי

כמה בריאות וטעם טוב בסלט אחד. פשוט תענוג

יפה

הי ניקי,

האם אפשרי לבשל את העדשים יום קודם ולשמור במקרר, וביום ההגשה לערבב עם השאר?

תודה!