


סלט עדשים ועשבי תיבול
לא כולם מתחברים לעדשים ומי שכן מעדיף אותן במרק. אבל מה עם הגיוון, למה לא לנסות עוד דברים ? הפעם העדשים בתור סלט יחד עם המיץ של העגבניות, עשבי תיבול ירוקים שמן זית טוב ויאללה לשולחן.
5 מנות
מרכיבים:
כוס עדשים חומות
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
1/4 חבילת נענע קצוצה
2 כפות עירית קצוצה
20 – 30 עגבניות שרי חצויות
שמן זית
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. להשרות את העדשים כשעתיים, להרתיח מים להוסיף כף שטוחה א. מרק ולבשל כחצי שעה, לסנן.
2. לערבב את כל המצרכים ולתבל בשמן זית מלח – פלפל.
20463 צפיות 8 צפיות היום
ראיתי מאוחר מדי שצריך להשרות שעתיים ואז לבשל ולא אספיק לפני שבת.
יש לך פתרון יצירתי בשבילי?
המון תודה
האם גם עדשים ירוקות משרים אותו זמן?
היי ניקי, איזה אבקת מרק משתמשים פה? תודה.
ערב טוב,
האם ניתן להשרות למשך הלילה ולבשל מחר?
תודה
היי ניקי
נשמע לא אוהבת פטרוזליה אפשר להשתמש בבזיליקום במקום?
כמה בריאות וטעם טוב בסלט אחד. פשוט תענוג
הי ניקי,
האם אפשרי לבשל את העדשים יום קודם ולשמור במקרר, וביום ההגשה לערבב עם השאר?
תודה!