יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

סלטים סלטים קרים

סלט עדשים ועשבי תיבול

22 מאי 2013
(Visited 6,330 times, 3 visits today)
סלט עדשים ועשבי תיבול

סלט עדשים ועשבי תיבול

לא כולם מתחברים לעדשים ומי שכן מעדיף אותן במרק. אבל מה עם הגיוון, למה לא לנסות עוד דברים ? הפעם העדשים בתור סלט יחד עם המיץ של העגבניות, עשבי תיבול ירוקים שמן זית טוב ויאללה לשולחן.

5 מנות

מרכיבים:

כוס עדשים חומות
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
1/4 חבילת נענע קצוצה
2 כפות עירית קצוצה
20 – 30 עגבניות שרי חצויות
שמן זית
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • סלט חצילים פיקנטי בתנור

    יש לי רומן עם חצילים כבר שנים אני אוהבת את הירק הזה, מה לא הכנתי ממנו כל דבר שתעלו על דעת זה הירק שהכי מככב אצלי בארוחות שישי עם חלת שבת. למען האמת היו המון פעמים שהסלט חצילים אפילו לא הגיע לשולחן מרוב שיצא טעים נגמר הרבה קודם. אני לא יכולה לדמיין ארוחת שישי בלי סלט חצילים.  אמממ יש לי בעיה איתו הירק הזה אוהב שמן אז מה עושים ?
    איך אני מכינה את הסלט חצילים שאני הכי אוהבת אבל שפוי עם כמה שפחות שמן וכמובן שיצא טעים כמו שצריך.
    בניתי מתכון ואתם לא תאמינו ירדתי בכמות השמן באופן משמעותי ולא רק זה הצלחתי להגיע למתכון קל כמעט בלי טירחה וקיבלתי סלט חצילים פיקנטי אפוי בתנור הכי טעים שיש והכי חשוב שפוי ולא הרבה שמן.
    יש סרטון יש מתכון יאללה לעבודה 🙂

    5 מנות

  • ירקות מוחמצים ביתיים

    תוספת נהדרת לכל ארוחה, בעצם זאת אהבה ממבט ראשון.
    ירקות טריים ופריכים והכל בצנצנת אחת ואחרי יומיים קסם! ירקות מוחמצים שאי אפשר להפסיק לנשנש. מי בכלל חיכה לארוחה ? לא הפסקתי לנשנש את זה כל היום כל כך טעים.
    הכי מפתיע זה קלות ההכנה ואני אגיד לכם עוד משהו זה נראה המון אבל ממש לא זה מתחסל מהר. תקפידו על ירקות שנראים טוב שישמרו על הצבע והצורה.
    אני הכי אוהבת את הכרובית איזה פריכות מופלאה עם טעם חמצמץ משגע שמשלים כל מנה שדרוג מעולה לכריכים.
    חשוב לאכול ירקות נכון ? לכו להכין ירקות מוחמצים 🙂

  • מטבוחה חצילים

    אם יש משהו שאני אוהבת זה חצילים וסלט חצילים זה אליפות! שילבתי מטבוחה וחצילים ביחד ויצא ללקק ת’אצבעות פשוט נפלא. תדמיינו את את חלת השבת עם המטבוחה הזאת וזה אחד הדברים הכי טעימים שיש.
    מחפשים מעדן שמשתלב נהדר בארוחה ? לכו על המטבוחה חצילים, אתם לא תפסיקו להכין…

  • סלסה רוטב משגע!

    אם יש דבר שכיף שיש במקרר זה פינוקים בסגנון כאלה,
    חריף פיקנטי טעמים חזקים ועכשיו תתארו לכם את הסלסה על חלת השבת שסופגת את המיץ של הירקות איזה ביס מופלא! יצא לי הרבה ולכמה רגעים חשבתי שהגזמתי אבל זה חוסל בכיף ותאמינו לי שהכנתי הרבה.
    אפשר לאכול בכיף והרבה אין כאן שום דבר מטוגן, מתכון בריא קל וטעים זה אומר הכל נכון ?
    מצאתי את עצמי אוכלת את זה עם כפית ביס אחרי ביס.
    זה נהדר לכל הארוחות, חלבי בשרי מתאים להכל וזה משלים את הארוחה.

    יוצא הרבה

הכנות:

1. להשרות את העדשים כשעתיים, להרתיח מים להוסיף כף שטוחה א. מרק ולבשל כחצי שעה, לסנן.

2. לערבב את כל המצרכים ולתבל בשמן זית מלח – פלפל.

הרשם
עדכן
43 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי,האם אפשר עם עדשים ירוקות או שחורות?

היי, יש לי עדשים ירוקות או שחורות. מה מתאים יותר?

ראיתי מאוחר מדי שצריך להשרות שעתיים ואז לבשל ולא אספיק לפני שבת.
יש לך פתרון יצירתי בשבילי?
המון תודה

האם גם עדשים ירוקות משרים אותו זמן?

היי ניקי, איזה אבקת מרק משתמשים פה? תודה.

ערב טוב,
האם ניתן להשרות למשך הלילה ולבשל מחר?
תודה

היי ניקי
נשמע לא אוהבת פטרוזליה אפשר להשתמש בבזיליקום במקום?