סלט חצילים ועגבניות מוחמץ

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

סלט חצילים ועגבניות מוחמץ

כמה שאני אכתוב שאני אוהבת את הסלט הזה זה לא מספיק, אני מכורה אליו אין על הסלט הזה בעולם. חצילים קלויים בתנור בטח בתנור מי מטגן חצילים היום ? פרוסות דקות של עגבניה, שום פרוס דק, התיבול הנכון והתוצאה פיצוץ!
סלט מושלם לא משנה לאיזו ארוחה אני מכינה הוא תמיד מתחסל.
אני מכינה אותו כבר הרבה זמן ולא נמאס לי ממנו אני חוזרת אליו באהבה כי הוא פשוט טעים.

מרכיבים:

חציל מאורך
3 עגבניות
2 – 4 שיני שום
צרור קטן של פטרוזיליה
4 כפות מים
3 כפות חומץ
חצי כפית סוכר
פלפל שחור גרוס
חצי כפית מלח

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. לפרוס את החציל לפרוסות עובי 3 – 4 ס”מ, לרפד תבנית בנייר אפייה משומן לסדר את הפרוסות להבריש בשמן ולאפות כ 30 דקות או עד שהפרוסות רכות.

3. לחצות את העגבניות ולפרוס דק, את החצילים להעביר לקערה להוסיף את העגבניות, לפרוס את השום דק לפזר מעל לקצוץ את הפטרוזיליה ולהוסיף יחד עם שאר המצרכים.

*4. להכניס למקרר לפחות לכמה שעות לפני ההגשה.

Marinated Eggplant and Tomato Salad

כדאי לדעת ש…
את פרוסות החצילים ניתן להכין יום מראש. אפשר להוסיף בצל פרוס דק

16678 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

סלט חצילים ועגבניות מוחמץסלט חצילים ועגבניות מוחמץסלט חצילים ועגבניות מוחמץסלט חצילים ועגבניות מוחמץסלט חצילים ועגבניות מוחמץסלט חצילים ועגבניות מוחמץ

סלט חצילים ועגבניות מוחמציםסלט חצילים ועגבניות מוחמציםסלט חצילים ועגבניות מוחמצים

גולשים מכינים וממליצים:

הדר : “הכנתי פעם ראשונה את הסלט לבעלי והתגובה שלו הייתה בעננים!!!! הוא התענג על כל ביס!!”

77
תגובות

  הרשם  
עדכן
לימור

ניקי שלום
אפשר בשתי תבניות ולשים על טורבו?

לימור

ניקי בוקר טוב
לאיזה עובי לפרוס את החצילים?

לימור

ניקי את הפטרוזיליה שמים כבר בהתחלה או רק בסוף לקישוט.. ?

לימור

היי ניקי
אפשר להכין יום לפני? (היום בערב בשביל ארוחת שישי)

לימור

היי ניקי
מה מומלץ יותר? כוסברה או פטרוזיליה?

סמדר

אכן סלט ממכר. הכנתי אתמול בצ’יק כמות כפולה (כי אני כבר למודת ניסיון מהמתכונים הטעימים שלך..) ולקחתי היום לפיקניק משפחתי. חוסל בשניות וכולם שאלו מאיפה המתכון. כשאמרתי שזה של ניקי, פתאום התברר שגם העוגה של אחותי והפשטידה של אמא שלי ממתכונים שלך 🙂

אני

חומץ תפוחים הולך?
(שמעתי שהוא מאוד בריא ואני מחפשת איפה לשלב אותו…)