סלט חצילים ועגבניות מוחמץ

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

סלט חצילים ועגבניות מוחמץ

כמה שאני אכתוב שאני אוהבת את הסלט הזה זה לא מספיק, אני מכורה אליו אין על הסלט הזה בעולם. חצילים קלויים בתנור בטח בתנור מי מטגן חצילים היום ? פרוסות דקות של עגבניה, שום פרוס דק, התיבול הנכון והתוצאה פיצוץ!
סלט מושלם לא משנה לאיזו ארוחה אני מכינה הוא תמיד מתחסל.
אני מכינה אותו כבר הרבה זמן ולא נמאס לי ממנו אני חוזרת אליו באהבה כי הוא פשוט טעים.

מרכיבים:

חציל מאורך
3 עגבניות
2 – 4 שיני שום
צרור קטן של פטרוזיליה
4 כפות מים
3 כפות חומץ
חצי כפית סוכר
פלפל שחור גרוס
חצי כפית מלח

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. לפרוס את החציל לפרוסות עובי 3 – 4 ס”מ, לרפד תבנית בנייר אפייה משומן לסדר את הפרוסות להבריש בשמן ולאפות כ 30 דקות או עד שהפרוסות רכות.

3. לחצות את העגבניות ולפרוס דק, את החצילים להעביר לקערה להוסיף את העגבניות, לפרוס את השום דק לפזר מעל לקצוץ את הפטרוזיליה ולהוסיף יחד עם שאר המצרכים.

*4. להכניס למקרר לפחות לכמה שעות לפני ההגשה.

Marinated Eggplant and Tomato Salad

כדאי לדעת ש…
את פרוסות החצילים ניתן להכין יום מראש. אפשר להוסיף בצל פרוס דק

18339 צפיות 76 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

סלט חצילים ועגבניות מוחמץסלט חצילים ועגבניות מוחמץסלט חצילים ועגבניות מוחמץסלט חצילים ועגבניות מוחמץסלט חצילים ועגבניות מוחמץסלט חצילים ועגבניות מוחמץ

סלט חצילים ועגבניות מוחמציםסלט חצילים ועגבניות מוחמציםסלט חצילים ועגבניות מוחמצים

גולשים מכינים וממליצים:

הדר : “הכנתי פעם ראשונה את הסלט לבעלי והתגובה שלו הייתה בעננים!!!! הוא התענג על כל ביס!!”

77
תגובות

  הרשם  
עדכן
יוספה הימל

רוצה להודות לך באופן כללי . כל פעם אני מסתכלת על מתכונים באתר, ותמיד יש משהו טעים, מעניין, קל, ומהיר . החזרת לי את הכיף לבשל. תודה ושנה חדשה נהדרת שתהיה לך .

גפני

הסלט אמור להיות מוצף בנוזלים? הכנתי 2 חצילים ושמתי 2/3כוס חומץ כוס מים…כך שיש לי הרבה נוזלים

פרח

בתמונה רואים בצל, אפשר להוסיף?

רות

היי ניקי היקרה , סליחה על השעה אני גרה בארהב … אשמח אם תעני לי מחר … אין לי כוזברה או פיטרוזליה , אני עדיין יכולה להכין תמתכון ????

נלי

ואייי כמה שזה טעים!!
תודה!

לימור

מדהים מדהים מדהים!!

לימור

סורי על כל השאלות אני לא יודעת למה הסתבכתי בדבר ככ פשוט..:(
אם זה חציל גדול אז להכפיל כמויות?
והאם אפשר לסדר בתבנית כשהפרוסות חצילים עולות זו על זו?