ירקות מוחמצים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ירקות מוחמצים

ירקות מוחמצים

גרסה קלת הכנה לירקות מוחמצים,  תוספת מאוד טעימה לארוחה אני אוהבת לנשנש מידי פעם רק כי זה טעים לי, קצת סבלנות מומלץ להכין יום מראש.

מרכיבים:

כרובית קטנה מפורקת לפרחים קטנים
2 גזרים חתוכים לפרוסות דקות
פלפל אדום חתוך לרצועות קצרות
פלפל צהוב חתוך לרצועות קצרות

רוטב:
כוס וחצי מים
כפית כורכום
כפית מלח (לפי הטעם)
רבע כוס חומץ
רבע כוס שמן
רבע כפית סוכר

הכנות:

1. להרתיח את המים להוריד מהאש ולערבב עם שאר המצרכים לצקת על הירקות לערבב טוב. מידי פעם לערבב שכל הירקות יספגו את הטעמים.

25625 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

SN853762

גולשים מכינים וממליצים:

שיר : “כל כך פשוט וכל כך טעים, נשנוש מעולה!”

139
תגובות

  הרשם  
עדכן
תמר

מה אפשר לשים במקום כורכום?

ימימוש

ניקי יקרה! לכמה זמן הירקות טובים? כמה ימים? והאם להשאיר במקרר או על השיש?

shlomit

היי,
אפשר כרוב לבן במקום הכרובית? ואם כן באיזה אופן לחתוך אותה

גל

ניקי שלום
האם אפשר להוסיף קולורבי כרוב ושום?

ליאת

הכנתי ויצא מעולה!
תודה רבה

אביחי

אני חושש שהתקלקלו…

1 6 7 8