ירקות מוחמצים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ירקות מוחמצים

ירקות מוחמצים

גרסה קלת הכנה לירקות מוחמצים,  תוספת מאוד טעימה לארוחה אני אוהבת לנשנש מידי פעם רק כי זה טעים לי, קצת סבלנות מומלץ להכין יום מראש.

מרכיבים:

כרובית קטנה מפורקת לפרחים קטנים
2 גזרים חתוכים לפרוסות דקות
פלפל אדום חתוך לרצועות קצרות
פלפל צהוב חתוך לרצועות קצרות

רוטב:
כוס וחצי מים
כפית כורכום
כפית מלח (לפי הטעם)
רבע כוס חומץ
רבע כוס שמן
רבע כפית סוכר

הכנות:

1. להרתיח את המים להוריד מהאש ולערבב עם שאר המצרכים לצקת על הירקות לערבב טוב. מידי פעם לערבב שכל הירקות יספגו את הטעמים.

44868 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

SN853762

גולשים מכינים וממליצים:

שיר : “כל כך פשוט וכל כך טעים, נשנוש מעולה!”

152
תגובות

  הרשם  
עדכן
דניאל

היי, אני אחרי שבוע עם הירקות בצנצנת ומתכנן להניח אותם לעוד שבוע, ורציתי כעת להוסיף קארי, האם אפשר בשלב הזה ואם כן איך?

נועם

היי ניקי, לשם מה השמן נועד? הרי הירקות לא יידבקו בתוך המים 🙂
שבת שלום וחג שמח!

מאיה

היי ניקי

הירקות יצאו קצת מרים, כיצד ניתן לתקן ?

תודה
מאיה

רחל

הי ניקי, אני רוצה להכין ירקות מוחמצים ששים בצנצנת ומניחים לכמה ימים. האם יש לך באתר שלך מרשם? האם כדאי להניח הצנצנת בשמש כמו שנהגו לעשות פעם?

1 7 8 9