ירקות מוחמצים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ירקות מוחמצים

ירקות מוחמצים

גרסה קלת הכנה לירקות מוחמצים,  תוספת מאוד טעימה לארוחה אני אוהבת לנשנש מידי פעם רק כי זה טעים לי, קצת סבלנות מומלץ להכין יום מראש.

מרכיבים:

כרובית קטנה מפורקת לפרחים קטנים
2 גזרים חתוכים לפרוסות דקות
פלפל אדום חתוך לרצועות קצרות
פלפל צהוב חתוך לרצועות קצרות

רוטב:
כוס וחצי מים
כפית כורכום
כפית מלח (לפי הטעם)
רבע כוס חומץ
רבע כוס שמן
רבע כפית סוכר

הכנות:

1. להרתיח את המים להוריד מהאש ולערבב עם שאר המצרכים לצקת על הירקות לערבב טוב. מידי פעם לערבב שכל הירקות יספגו את הטעמים.

37628 צפיות 16 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

SN853762

גולשים מכינים וממליצים:

שיר : “כל כך פשוט וכל כך טעים, נשנוש מעולה!”

146
תגובות

  הרשם  
עדכן
ענתי

אני מכינה כל שבועיים בקופסה מלאה -טעים טעים.
אבל בצורה אחרת ננסה כפי שאת עושה.תודה

מרים

שלום ניקי. אני בדיוק מחפשת כזה מתכון. שאלה: האם ניתן להוסיף לזה גם כרוב לבן רגיל? וגם מלפפונים?

לילך

וכמובן גם כרוב לבן חתוך

לילך

נראה מעולה. אפשר להוסיף לזה גם בהרט של חמוצים.

סיון

אתר מדהים את מוכשרת!
מה אפשר להכניס במקום הכרובית ?

ענת

שלום ,

אז לפי מה שאני מבינה רק מרתיחים את המים לחוד ולאחר מכן מוסיפים את
שאר התבלינים לא מרתיחים יחד.

תודה ענת

ליאור

יש דרך להחליף את החומץ במשהו אחר? או להוסיף משהו כדי להסוות את הטעם של החומץ?

1 2 3 9