ירקות מוחמצים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ירקות מוחמצים

ירקות מוחמצים

גרסה קלת הכנה לירקות מוחמצים,  תוספת מאוד טעימה לארוחה אני אוהבת לנשנש מידי פעם רק כי זה טעים לי, קצת סבלנות מומלץ להכין יום מראש.

מרכיבים:

כרובית קטנה מפורקת לפרחים קטנים
2 גזרים חתוכים לפרוסות דקות
פלפל אדום חתוך לרצועות קצרות
פלפל צהוב חתוך לרצועות קצרות

רוטב:
כוס וחצי מים
כפית כורכום
כפית מלח (לפי הטעם)
רבע כוס חומץ
רבע כוס שמן
רבע כפית סוכר

הכנות:

1. להרתיח את המים להוריד מהאש ולערבב עם שאר המצרכים לצקת על הירקות לערבב טוב. מידי פעם לערבב שכל הירקות יספגו את הטעמים.

37837 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

SN853762

גולשים מכינים וממליצים:

שיר : “כל כך פשוט וכל כך טעים, נשנוש מעולה!”

146
תגובות

  הרשם  
עדכן
אביחי

היי. השארתי אותם בחוץ ואני לא חושש שהם התקלקלו. האם זה יכול להיות? ואיך אני יכול לדעת בוודאות?

רחל

בצל מתאים כאן?

נועם זוהר

היי ניקי
רציתי לדעת כמה זמן לחכות עד שאוכל לאכול אותם?
כלומר תוך כמה זמן הם מוכנים מרגע ההכנה?

מעיין כהן

היי ניקי 🙂 הכנסתי את כל הירקות לצנצנת והנוזל מכסה רק חצי מהכמות. האם כדאי להוסיף עוד נוזל? והיכן כדאי לשמור- בקירור?

גלי

ניקי היקרה שלום
לכמה זמן החמוצים נשמרים?(במקרר) כמה זמן אפשר לנשנש אותם?

נועה

היי ניקי, אפשר להוסיף פרוסות של מלפפון חמוץ?

לינה

הי ניקי,
אתר נהדר! אני חוזרת אליו שוב ושוב.
שאלה: לבעלי אסור סוכר או כל סוג של ממתיק… האם ניתן לוותר על הסוכר?
תודה 🙂