


סלט פלפלים בטעם חמוץ מתוק
למה דווקא פלפלים ? כי הם צבעוניים נראים טוב בהגשה תמיד מושכים את העין וזה ירק שתמיד כיף לשחק איתו בכל הטעמים אני מוסיפה אותו להמון תבשילים.
הפעם החלטתי ללכת על חמוץ מתוק איזה שילוב מדליק כזה טעים, תכינו ותהנו ממכר!
3 – 4 מנות
מרכיבים:
3 פלפלים אדומים
3 פלפלים צהובים
בצל גדול קצוץ
2 כפות גדושות קטשופ
2 – כפות חומץ
1/3 כוס פטרוזיליה קצוצה
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לטגן את הבצל עד הזהבה להוסיף את הפלפלים לטגן כ 5 דקות עד שהם מתרככים להוסיף את שאר המצרכים ולטגן עד שהכל רך, לבדוק טעמים.
15702 צפיות 1 צפיות היום
אני חייבת לומר שהמתכונים שלך כתובים בצורה ברורה ומדוייקת !!!
תודה רבהה
פלפלים ירוקים יהיו תחליף טוב לפלפלים הצהובים?
יש לי רק אדום וירוק..
האם ניתן להקפיא סלט זה?
מתכון מעולה!תודה רבה!
שלום ניקי
אני כבר כמה חודשים חורשת על האתר שלך, מכינה ומקבלת מחמאות רבות מהסועדים 🙂
רציתי לשאול אם אני חותכת את הפלפלים וישר מכניסה לסיר, או שצריך לפני זה לקלף את הקליפה שלהם (ע”י אפיה בתנור)?