קישואים בטעם כבד

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קישואים בטעם כבד

קישואים בטעם כבד

קיבלתי בקשות למתכון הזה, קשה להאמין כמה שהוא פשוט וטעים, סלט שמתאים לכל ארוחה. בזמנים של אמא שלי היו מכינים אותו הרבה ואצלי הוא מככב שאני צריכה
להכין מבחר סלטים אז אני מכינה אותו.  שלושה מצרכים זה כל העניין ומי שלא מכיר תכינו הוא נפלא בטעמו וליד חלת השבת מאוד מתאים.

3 מנות

כ – 20 דקות

מרכיבים:

4 קישואים
2 בצלים גדולים
3 ביצים קשות
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

1. לחתוך את הבצל לקוביות ולטגן עד שהוא שקוף, לחתוך את הקישואים לקוביות ולהוסיף לבצל לטגן עד שכל הקישואים רכים.

2. להעביר את כל המצרכים למעבד מזון ולטחון לתבל ולהכין חלה טובה…

35046 צפיות 43 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קישואים בטעם כבדקישואים בטעם כבדקישואים בטעם כבד

קישואים בטעם כבדקישואים בטעם כבד

גולשים מכינים וממליצים:

לידור : “ניקי הכנתי הערב את הסלט חצי כבר התחסל!! פשוט לא להאמין שיש בו קישואים!! ממש מרגיש טעם של כבד!!
כל הכבוד לך!!”

אביטל : “הכנתי את זה שבת שעברה מכינה את הסלט גם השבת ורוצה להגיד לך שחסלתי את זה גם בלי חלה
מתכון מעולה!!! וכ”כ טעים”


162
תגובות

  הרשם  
עדכן
עדנה מוסאי

ערב טוב ניקי היקרה
המתכון נפלא כמו שאר המתכונים שלך.
הכל טעים מאוד וקל הכנה
התמונות מגרות ויפות
תודה רבה
שאלה!
האם ניתן להקפיא את מטבל הקישואים?

שיר

היי ניקי
האם אפשר עם מוט בלנדר?

1 10 11 12