יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

יום העצמאות מתכוני ירקות - צמחוני מתכונים טבעוניים מתכונים ליום כיפור מתכונים לסוכות מתכונים לפסח מתכונים לראש השנה מתכונים לתשעה באב סלטים סלטים חמים

קישואים בטעם כבד

1 אוקטובר 2013
(Visited 180,254 times, 76 visits today)
פתיתים

קישואים בטעם כבד

כל פעם שאני מכינה את המתכון הזה אני מופתעת מחדש הוא טעים ויותר מזה זה מסוג הסלטים שטועמים כפית ועוד כפית עד שהכל נגמר, איזו פשטות טעימה לסלט קישואים נהדר וכל כך פשוט להכנה.
בצל, קישואים, ביצה זה כל הסיפור והשילוב של שלושת המצרכים האלה אין דברים כאלה סלט פגז לכל דבר במיוחד לארוחת שישי ליד חלת השבת תאמינו לי האורחים יודו לכם ואתם תתחרטו שלא הכנתם מספיק.
כל פעם שיש קישואים אני מכינה את המתכון הזה הצלחה כל פעם מחדש גם מי שלא אוהב קישואים אוכל את הסלט הזה בכיף לאכול עם כפית, למרוח על פרוסה לשדרג כל כריך, תכינו אתם תודו לי.

3 מנות

מרכיבים:

4 קישואים יפים מבריקים
2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות
3 ביצים קשות
חצי פלפל שחור גרוס
כפית מלח מעט יותר

כמות קטנה יותר:
2 קישואים בגודל בינוני
2 בצלים בגודל בינוני
ביצה קשה L
כפית מלח
שליש כפית פלפל שחור

הכנות:

1. לחמם מחבת עם 3 – 4 כפות שמן לטגן את הבצל עד שהוא מזהיב, בגלל שיש הרבה בצל צריך לטגן בסבלנות על אש בינונית עד שהוא שקוף ומקבל צבע יפה לא למהר לתת לבצל את הזמן שלו, כל הטעם מגיע מהטיגון.

2. להוסיף את קוביות הקישואים לבצל לטגן עד שהקוביות רכות וחלקן מזהיבות ואת כל תכולת המחבת להעביר למעבד מזון יחד עם הביצים קשות להמליח ולפלפל.

3. לטחון למחית אחידה לטעום (רק לטעום לא לגמור הכל) לאזן טעמים.

אמאל'ה איזה טעים!

קישואים בטעם כבד

גולשים מכינים וממליצים:

לידור : "ניקי הכנתי הערב את הסלט חצי כבר התחסל!! פשוט לא להאמין שיש בו קישואים!! ממש מרגיש טעם של כבד!!
כל הכבוד לך!!"

אביטל : "הכנתי את זה שבת שעברה מכינה את הסלט גם השבת ורוצה להגיד לך שחסלתי את זה גם בלי חלה
מתכון מעולה!!! וכ"כ טעים"

הרשם
עדכן
218 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
WordPress PopUp Plugin
דילוג לתוכן