


קישואים בטעם כבד
קיבלתי בקשות למתכון הזה, קשה להאמין כמה שהוא פשוט וטעים, סלט שמתאים לכל ארוחה. בזמנים של אמא שלי היו מכינים אותו הרבה ואצלי הוא מככב שאני צריכה
להכין מבחר סלטים אז אני מכינה אותו. שלושה מצרכים זה כל העניין ומי שלא מכיר תכינו הוא נפלא בטעמו וליד חלת השבת מאוד מתאים.
3 מנות
כ – 20 דקות
מרכיבים:
4 קישואים
2 בצלים גדולים
3 ביצים קשות
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לחתוך את הבצל לקוביות ולטגן עד שהוא שקוף, לחתוך את הקישואים לקוביות ולהוסיף לבצל לטגן עד שכל הקישואים רכים.
2. להעביר את כל המצרכים למעבד מזון ולטחון לתבל ולהכין חלה טובה…
91337 צפיות 69 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
לידור : “ניקי הכנתי הערב את הסלט חצי כבר התחסל!! פשוט לא להאמין שיש בו קישואים!! ממש מרגיש טעם של כבד!!
כל הכבוד לך!!”
אביטל : “הכנתי את זה שבת שעברה מכינה את הסלט גם השבת ורוצה להגיד לך שחסלתי את זה גם בלי חלה
מתכון מעולה!!! וכ”כ טעים”
מדהייים כל שבת אמא שלי התחילה להכין את סה וזה פשוט סוף!!!♡♡♡
אני הוספתי חופן אגוזי מלך וכף מיונז. יצא מהמם
אני מוסיפה גם מיונז לסיום וזה משבח את כל כך!! מומלץ..
מומלץ להוסיף חופן אגוזי מלך