קישואים בטעם כבד

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קישואים בטעם כבד

קישואים בטעם כבד

קיבלתי בקשות למתכון הזה, קשה להאמין כמה שהוא פשוט וטעים, סלט שמתאים לכל ארוחה. בזמנים של אמא שלי היו מכינים אותו הרבה ואצלי הוא מככב שאני צריכה
להכין מבחר סלטים אז אני מכינה אותו.  שלושה מצרכים זה כל העניין ומי שלא מכיר תכינו הוא נפלא בטעמו וליד חלת השבת מאוד מתאים.

3 מנות

כ – 20 דקות

מרכיבים:

4 קישואים
2 בצלים גדולים
3 ביצים קשות
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחתוך את הבצל לקוביות ולטגן עד שהוא שקוף, לחתוך את הקישואים לקוביות ולהוסיף לבצל לטגן עד שכל הקישואים רכים.

2. להעביר את כל המצרכים למעבד מזון ולטחון לתבל ולהכין חלה טובה…

40975 צפיות 13 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קישואים בטעם כבדקישואים בטעם כבדקישואים בטעם כבד

קישואים בטעם כבדקישואים בטעם כבד

גולשים מכינים וממליצים:

לידור : “ניקי הכנתי הערב את הסלט חצי כבר התחסל!! פשוט לא להאמין שיש בו קישואים!! ממש מרגיש טעם של כבד!!
כל הכבוד לך!!”

אביטל : “הכנתי את זה שבת שעברה מכינה את הסלט גם השבת ורוצה להגיד לך שחסלתי את זה גם בלי חלה
מתכון מעולה!!! וכ”כ טעים”

164
תגובות

  הרשם  
עדכן
יאנה

היי,
קודם כל המתכונים שלך מעולים. אני מכינה את הסלט הזה כבר המון זמן ובני הבית מאוד אוהבים אותו.
לאחרונה הבת הקטנה שלי אובחנה עם אלרגיה לביצים. האם אפשרי להכין את הסלט ללא ביצים (אולי להחליף במשהו אחר), כך שגם היא תוכל להנות ממנו יחד איתנו?
תודה
יאנה

עדנה מוסאי

ערב טוב ניקי היקרה
המתכון נפלא כמו שאר המתכונים שלך.
הכל טעים מאוד וקל הכנה
התמונות מגרות ויפות
תודה רבה
שאלה!
האם ניתן להקפיא את מטבל הקישואים?

שיר

היי ניקי
האם אפשר עם מוט בלנדר?

1 10 11 12