


סלט פרוסות תפוחי אדמה עם מיונז וחרדל
לפעמים יש דברים פשוטים שדי משעשע לקרוא להם מתכון, פרוסות תפוחי אדמה רוטב טוב מעל כזה שמתחבר לתפוחי אדמה בטעם אני מזליפה בצורה יפה מעל את הרוטב, קצת עגבניות שרי קצת עירית לשים במרכז השולחן ולחכות למחמאות.
זה עדיין לא מתכון זאת צורת הגשה יפה לתפוחי אדמה, נשמע יותר טוב נכון ?
מרכיבים:
5 תפוחי אדמה
2 כפות מיונז
כפית חרדל
כפית סוכר
2 כפות שמן זית
כף עירית קצוצה
עגבניות שרי
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. להרתיח מים להוסיף כפית מלח לבשל את תפוחי האדמה עד שהם כמעט רכים. לקרר כשעתיים.
2. לחתוך לפרוסות לסדר בתבנית להמליח ולפלפל, לערבב את המיונז חרדל שמן זית וסוכר ולהזליף על התפוחי אדמה.
3. לחצות את העגבניות לפזר מעל ובסוף את העירית.
11605 צפיות 14 צפיות היום
ניקי היקרה לעולם לא תדעי עד כמה את עוזרת לאנשים..
אני לא מכינה שום מתכון שלא מגיע מהאתר שלך כי אני לא סומכת על אף אחד. כל מתכון שלך הצלחה מובטחת ומחמאות מכולם. תבורכי ותודה רבה לך על כל ההשקעה.
היי ניקי..תודה על מתכונים מדהימים..!
רציתי לדעת האם אפשרי להוריד את החרדל מהמתכון או אם אפשר למצוא לו תחליף או שלא משנה ברמות את הטעם אם אעשה בלי?
ניקי תודה!!!! עוד מתכון מנצח!!!
כל השבת שלנו מהאתר שלך! כבר מזמן:-)
כל פעם עושה את הדברים המוכרים ומוסיפה חידוש שעוד לא ניסיתי:-)
בזכותך לא מפחדת לנסות
בזכותך החבריא שבעים
ומרוצים
בזכותך התחלתי לאהוב את איזור המטבח:-)))
שבת שלום וגמר חתימה טובה!!!