יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

סלטים סלטים קרים

סלט פרוסות תפוחי אדמה עם מיונז וחרדל

4 דצמבר 2013
(Visited 2,545 times, 1 visits today)

סלט פרוסות תפוחי אדמה עם מיונז וחרדל

לפעמים יש דברים פשוטים שדי משעשע לקרוא להם מתכון, פרוסות תפוחי אדמה רוטב טוב מעל כזה שמתחבר לתפוחי אדמה בטעם אני מזליפה בצורה יפה מעל את הרוטב, קצת עגבניות שרי קצת עירית לשים במרכז השולחן ולחכות למחמאות.
זה עדיין לא מתכון זאת צורת הגשה יפה לתפוחי אדמה, נשמע יותר טוב נכון ?

מרכיבים:

5 תפוחי אדמה
2 כפות מיונז
כפית חרדל
כפית סוכר
2 כפות שמן זית
כף עירית קצוצה
עגבניות שרי
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • סלט חצילים פיקנטי בתנור

    יש לי רומן עם חצילים כבר שנים אני אוהבת את הירק הזה, מה לא הכנתי ממנו כל דבר שתעלו על דעת זה הירק שהכי מככב אצלי בארוחות שישי עם חלת שבת. למען האמת היו המון פעמים שהסלט חצילים אפילו לא הגיע לשולחן מרוב שיצא טעים נגמר הרבה קודם. אני לא יכולה לדמיין ארוחת שישי בלי סלט חצילים.  אמממ יש לי בעיה איתו הירק הזה אוהב שמן אז מה עושים ?
    איך אני מכינה את הסלט חצילים שאני הכי אוהבת אבל שפוי עם כמה שפחות שמן וכמובן שיצא טעים כמו שצריך.
    בניתי מתכון ואתם לא תאמינו ירדתי בכמות השמן באופן משמעותי ולא רק זה הצלחתי להגיע למתכון קל כמעט בלי טירחה וקיבלתי סלט חצילים פיקנטי אפוי בתנור הכי טעים שיש והכי חשוב שפוי ולא הרבה שמן.
    יש סרטון יש מתכון יאללה לעבודה 🙂

    5 מנות

  • ירקות מוחמצים ביתיים

    תוספת נהדרת לכל ארוחה, בעצם זאת אהבה ממבט ראשון.
    ירקות טריים ופריכים והכל בצנצנת אחת ואחרי יומיים קסם! ירקות מוחמצים שאי אפשר להפסיק לנשנש. מי בכלל חיכה לארוחה ? לא הפסקתי לנשנש את זה כל היום כל כך טעים.
    הכי מפתיע זה קלות ההכנה ואני אגיד לכם עוד משהו זה נראה המון אבל ממש לא זה מתחסל מהר. תקפידו על ירקות שנראים טוב שישמרו על הצבע והצורה.
    אני הכי אוהבת את הכרובית איזה פריכות מופלאה עם טעם חמצמץ משגע שמשלים כל מנה שדרוג מעולה לכריכים.
    חשוב לאכול ירקות נכון ? לכו להכין ירקות מוחמצים 🙂

  • מטבוחה חצילים

    אם יש משהו שאני אוהבת זה חצילים וסלט חצילים זה אליפות! שילבתי מטבוחה וחצילים ביחד ויצא ללקק ת'אצבעות פשוט נפלא. תדמיינו את את חלת השבת עם המטבוחה הזאת וזה אחד הדברים הכי טעימים שיש.
    מחפשים מעדן שמשתלב נהדר בארוחה ? לכו על המטבוחה חצילים, אתם לא תפסיקו להכין…

  • סלסה רוטב משגע!

    אם יש דבר שכיף שיש במקרר זה פינוקים בסגנון כאלה,
    חריף פיקנטי טעמים חזקים ועכשיו תתארו לכם את הסלסה על חלת השבת שסופגת את המיץ של הירקות איזה ביס מופלא! יצא לי הרבה ולכמה רגעים חשבתי שהגזמתי אבל זה חוסל בכיף ותאמינו לי שהכנתי הרבה.
    אפשר לאכול בכיף והרבה אין כאן שום דבר מטוגן, מתכון בריא קל וטעים זה אומר הכל נכון ?
    מצאתי את עצמי אוכלת את זה עם כפית ביס אחרי ביס.
    זה נהדר לכל הארוחות, חלבי בשרי מתאים להכל וזה משלים את הארוחה.

    יוצא הרבה

הכנות:

1. להרתיח מים להוסיף כפית מלח לבשל את תפוחי האדמה עד שהם כמעט רכים. לקרר כשעתיים.

2. לחתוך לפרוסות לסדר בתבנית להמליח ולפלפל, לערבב את המיונז חרדל שמן זית וסוכר ולהזליף על התפוחי אדמה.

3. לחצות את העגבניות לפזר מעל ובסוף את העירית.

סלט פרוסות תפוחי אדמה עם מיונז וחרדל

סלט פרוסות תפוחי אדמה עם מיונז וחרדל

הרשם
עדכן
21 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

ניקי היקרה לעולם לא תדעי עד כמה את עוזרת לאנשים..
אני לא מכינה שום מתכון שלא מגיע מהאתר שלך כי אני לא סומכת על אף אחד. כל מתכון שלך הצלחה מובטחת ומחמאות מכולם. תבורכי ותודה רבה לך על כל ההשקעה.

היי ניקי..תודה על מתכונים מדהימים..!
רציתי לדעת האם אפשרי להוריד את החרדל מהמתכון או אם אפשר למצוא לו תחליף או שלא משנה ברמות את הטעם אם אעשה בלי?

ניקי תודה!!!! עוד מתכון מנצח!!!
כל השבת שלנו מהאתר שלך! כבר מזמן:-)
כל פעם עושה את הדברים המוכרים ומוסיפה חידוש שעוד לא ניסיתי:-)
בזכותך לא מפחדת לנסות
בזכותך החבריא שבעים
ומרוצים
בזכותך התחלתי לאהוב את איזור המטבח:-)))
שבת שלום וגמר חתימה טובה!!!

היי ניקי
האם אפשר פשוט לערבב את הרוטב ( במידה ואני חותכת לקוביות)שהוא יכסה את תפוחי האדמה?

היי ניקי,
האם במקום עירית ניתן לשים כוסברה?

שבוע טוב.אפשר בבקשה מתכון לשפנג'.

ניקי בסוף אחרי שהזלפתי את הרוטב ושמתי עגבניות שרי שמים בתנור הוא לא ?
אם כן על איזה חום וכמה זמן