סלט פרוסות תפוחי אדמה עם מיונז וחרדל

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

סלט פרוסות תפוחי אדמה עם מיונז וחרדל

לפעמים יש דברים פשוטים שדי משעשע לקרוא להם מתכון, פרוסות תפוחי אדמה רוטב טוב מעל כזה שמתחבר לתפוחי אדמה בטעם אני מזליפה בצורה יפה מעל את הרוטב, קצת עגבניות שרי קצת עירית לשים במרכז השולחן ולחכות למחמאות.
זה עדיין לא מתכון זאת צורת הגשה יפה לתפוחי אדמה, נשמע יותר טוב נכון ?

מרכיבים:

5 תפוחי אדמה
2 כפות מיונז
כפית חרדל
כפית סוכר
2 כפות שמן זית
כף עירית קצוצה
עגבניות שרי
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להרתיח מים להוסיף כפית מלח לבשל את תפוחי האדמה עד שהם כמעט רכים. לקרר כשעתיים.

2. לחתוך לפרוסות לסדר בתבנית להמליח ולפלפל, לערבב את המיונז חרדל שמן זית וסוכר ולהזליף על התפוחי אדמה.

3. לחצות את העגבניות לפזר מעל ובסוף את העירית.

4990 צפיות 12 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

סלט פרוסות תפוחי אדמה עם מיונז וחרדל

סלט פרוסות תפוחי אדמה עם מיונז וחרדל

16
תגובות

  הרשם  
עדכן
לימור

היי ניקי
האם אפשר פשוט לערבב את הרוטב ( במידה ואני חותכת לקוביות)שהוא יכסה את תפוחי האדמה?

גילת

היי ניקי,
האם במקום עירית ניתן לשים כוסברה?

מירב

שבוע טוב.אפשר בבקשה מתכון לשפנג’.

דולב

ניקי בסוף אחרי שהזלפתי את הרוטב ושמתי עגבניות שרי שמים בתנור הוא לא ?
אם כן על איזה חום וכמה זמן

נתי

צהריים טובים ניקי. האם ניתן להכין את הרוטב ערב מראש ולשמור כמובן בכלי אטום? אותה שאלה לגבי ״סלט ירוק עם רוטב מעולה״. תודה על עזרתך וסוף שבוע נעים.

רוני

את אלופת האלופות אני מכתירה אותך כמלכה
תבורכנה ידייך

רוני

איריס

בוקר טוב ניקי היקרה שבוע טוב ומבורך ההיתי רוצה לדעת אים צריך להכניס את התפוחי האדמה לתנור כי לא רשמת את זה ואני רוצה להכין את המתכון הזה תודה יקירה על כול המתכונים הניפלאים שלך אצלנו הבית הרוב על מתכונים שלך תודה רבה אין עליך ורק אמן בבריאות איריס