סלט פטריות ופלפלים מוקפץ
אני אוהבת פטריות שמפיניון באמת באמת אוהבת, אני מכניסה אותן לכל סוגי התבשילים ומה שטוב בהן שההכנה קצרה, הפטריות לא צריכות יותר משתי דקות על אש גבוהה ויש תוספת נהדרת, הוספתי ירקות שיהיה יותר עשיר.
כל העניין לקח 10 דקות הכנה ומשם זה הגיע לשולחן.
אני יודעת שאני אומרת את זה הרבה, בשביל אוכל טוב לא צריך לעבוד קשה ומקבלים תוצאות נהדרות.
מרכיבים:
20 פטריות שמפיניון
בצל
4 פלפלים אדומים
2 פלפלים צהובים
כף סילאן
מעט טימין
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לחתוך את הפלפלים למקלות, לחמם מחבת עם 2 – 3 כפות שמן להכניס את הפלפלים למחבת ולטגן כשתי דקות תוך כדי ערבוב מידי פעם.
2. לחצות את הבצל לחצות שוב ולפרוס דק, להוסיף את הבצל למחבת לטגן שתי דקות על אש גבוהה, מידי פעם להקפיץ.
3. לחתוך את הפטריות לפרוסות פטריות גדולות אני חותכת לחצי קודם, להוסיף למחבת אש גבוהה שתיים שלוש דקות, להוסיף את הסילאן טימין והמלח.
גולשים מכינים וממליצים:
גולדי : "דקות ספורות של הכנה פשוטה ותוצאה יפה וטעימה מאוד!!
מומלץ ביותר :)"