


סלט ברוקולי
אני אוהבת להכין סלט עם ברוקולי, יש לו צבע משגע ירוק מקסים, אין כמעט טרחה בהכנה אני מוסיפה עוד ירקות שיהיה כמה שיותר צבעוני, קערה גדולה במרכז השולחן וזה נראה כל כך יפה ומזמין מתאים לכל ארוחה.
מרכיבים:
500 ג’ ברוקולי
20 עגבניות שרי
גזר גדול מגורד
בצל בינוני חצוי ופרוס דק
רוטב:
3 כפות מיונז
מיץ מחצי לימון
כפית חרדל
כפית סוכר
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לחתוך את הפרחים של הברוקולי (החלק העליון הגזעים מיותרים). במים רותחים לחלוט כדקה ולסנן לשטוף במים קרים.
2. לחצות את השרי לערבב את כל המצרכים ולתבל את הסלט כ 4 -5 שעות לפני ההגשה.
23136 צפיות 1 צפיות היום
אין לי שרי, ילך טוב עם חתיכות עגבניה?
האם אפשר להכין את הסלט עם ברוקולי קפוא?