


סלט עגבניות מעולה
אני אוהבת את הנישנושים הטעימים האלה, אני מכינה הרבה ארוחות ולפעמים אני מחפשת את הדברים הקטנים שיעשו כיף בארוחה וזה כל כך פשוט להכין ועגבניות תמר יש להן טעם מיוחד משדרג כל ארוחה.
זמן הכנה:
כ – 5 שעות
מרכיבים:
20 – 30 עגבניות תמר
(שיהיו באותו גודל)
מלח גס
ראש שום
שמן זית
הכנות:
1. לחצות את העגבניות, לסדר בתבנית מרופדת בנייר אפיה כשהחתך פונה למעלה ולפזר מלח גס.
2. חום נמוך 100 מעלות כ – 5 שעות.
3. לחתוך את השום לפרוסות דקיקות, בצנצנת לשים את העגבניות והשום ולכסות בשמן זית.
4. להתענג עם לחם טוב ולהרגיש כאילו נתנו ביס בגן עדן.
מעולה!
9425 צפיות 6 צפיות היום
הי ניקי,
עזרתך בבקשה!!!
העגבניות כבר 3 וחצי שעות בתנור וכבר נראות מצ’וקמקות כמו בתמונה…
האם להוציא אותן ? או להמשיך באפייה?
תודה !!!
ניקי שלום,
אני עושה עם עגבניות שרי אפשר להשים לאחר העשיה בקופסא ולא בצנצנת? כי אין לי
אין סיכוי להכין את זה עם עגבניות רגילות?
יצא פצצה, תודה!
מלח גס על העגבניות או מסביב?
תודה