יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכונים לסוכות סלטים סלטים קרים

סלט עגבניות מעולה

15 ינואר 2014
(Visited 3,272 times, 1 visits today)
סלט עגבניות מעולה

סלט עגבניות מעולה

אני אוהבת את הנישנושים הטעימים האלה, אני מכינה הרבה ארוחות ולפעמים אני מחפשת את הדברים הקטנים שיעשו כיף בארוחה וזה כל כך פשוט להכין ועגבניות תמר יש להן טעם מיוחד משדרג כל ארוחה.

זמן הכנה:
כ – 5 שעות

מרכיבים:

20 – 30 עגבניות תמר
(שיהיו באותו גודל)
מלח גס
ראש שום
שמן זית

אולי תאהב גם את...♥

  • צלי בקר רך ונימוח בתנור

    אתם חושבים שזה מסובך להכין צלי בקר ? לפני הרבה שנים כשרק התחלתי לבשל תמיד הסתבכתי עם בישול של בקר לא הצליח לי, הלכתי לאמא שלי וביקשתי עצה איך גורמים לצלי בקר להיות רך ונימוח ? היא נתנה לי טיפ שעד היום מלווה אותי. צריך סבלנות, בשר בקר מצריך בישול ארוך הוא צריך את הזמן שלו בשביל להתבשל כמו שצריך.
    זה נשמע המון 4 שעות אבל זה שווה את התוצאה הסופית.
    הפנמתי את הטיפ ואני מוסיפה דבר נוסף תיקנו בשר איכותי בשביל לקבל תוצאה טובה.
    מאז כל פעם כשאני מבשלת בשר בקר זה יוצא מדהים רך נימוח ממש מתפרק בכל ביס, בכל פעם אני מוסיפה ירקות והפעם הלכתי על המון בצל שקיבל את הטעמים הנפלאים של הבשר.
    ליד ערימת אורז או קוסקוס ותמצאו את עצמכם מלקקים את האצבעות.
    15 – 20 דקות הכנה כל השאר התנור עושה ואין צורך לעשות כלום רק להנות מהריח.

    4 מנות

  • סלט חצילים פיקנטי בתנור

    יש לי רומן עם חצילים כבר שנים אני אוהבת את הירק הזה, מה לא הכנתי ממנו כל דבר שתעלו על דעת זה הירק שהכי מככב אצלי בארוחות שישי עם חלת שבת. למען האמת היו המון פעמים שהסלט חצילים אפילו לא הגיע לשולחן מרוב שיצא טעים נגמר הרבה קודם. אני לא יכולה לדמיין ארוחת שישי בלי סלט חצילים.  אמממ יש לי בעיה איתו הירק הזה אוהב שמן אז מה עושים ?
    איך אני מכינה את הסלט חצילים שאני הכי אוהבת אבל שפוי עם כמה שפחות שמן וכמובן שיצא טעים כמו שצריך.
    בניתי מתכון ואתם לא תאמינו ירדתי בכמות השמן באופן משמעותי ולא רק זה הצלחתי להגיע למתכון קל כמעט בלי טירחה וקיבלתי סלט חצילים פיקנטי אפוי בתנור הכי טעים שיש והכי חשוב שפוי ולא הרבה שמן.
    יש סרטון יש מתכון יאללה לעבודה 🙂

    5 מנות

  • ירקות מוחמצים ביתיים

    תוספת נהדרת לכל ארוחה, בעצם זאת אהבה ממבט ראשון.
    ירקות טריים ופריכים והכל בצנצנת אחת ואחרי יומיים קסם! ירקות מוחמצים שאי אפשר להפסיק לנשנש. מי בכלל חיכה לארוחה ? לא הפסקתי לנשנש את זה כל היום כל כך טעים.
    הכי מפתיע זה קלות ההכנה ואני אגיד לכם עוד משהו זה נראה המון אבל ממש לא זה מתחסל מהר. תקפידו על ירקות שנראים טוב שישמרו על הצבע והצורה.
    אני הכי אוהבת את הכרובית איזה פריכות מופלאה עם טעם חמצמץ משגע שמשלים כל מנה שדרוג מעולה לכריכים.
    חשוב לאכול ירקות נכון ? לכו להכין ירקות מוחמצים 🙂

  • מוס שוקולד מפנק בקלי קלות

    איך בא לי להתפנק עם מוס שוקולד שתבינו אני פינטזתי על המוס הרבה זמן, בניתי את המתכון בראש וידעתי בדיוק איזה טעמים אני רוצה.
    אין כמו מוס שוקולד מפנק, המרקם הנהדר הקטיפתי עם הנגיעות קצפת כל כך טעים. מהסוג שלוקחים כפית וממהרים לחסל את כל הכוס.
    אני רוצה לומר לכם שאני אוהבת את העבודה שלי ובימים שיש מוס שוקולד על הכוונת אני בכלל בעננים 🙂

    3 כוסות בנפח 240 מ"ל

הכנות:

1. לחצות את העגבניות, לסדר בתבנית מרופדת בנייר אפיה כשהחתך פונה למעלה ולפזר מלח גס.

2. חום נמוך 100 מעלות כ – 5 שעות.

3. לחתוך את השום לפרוסות דקיקות, בצנצנת לשים את העגבניות והשום ולכסות בשמן זית.

4. להתענג עם לחם טוב ולהרגיש כאילו נתנו ביס בגן עדן.

מעולה!

סלט עגבניות מעולה

סלט עגבניות מעולהסלט עגבניות מעולה

הרשם
עדכן
32 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

הי ניקי,
עזרתך בבקשה!!!
העגבניות כבר 3 וחצי שעות בתנור וכבר נראות מצ'וקמקות כמו בתמונה…
האם להוציא אותן ? או להמשיך באפייה?
תודה !!!

ניקי שלום,
אני עושה עם עגבניות שרי אפשר להשים לאחר העשיה בקופסא ולא בצנצנת? כי אין לי

אין סיכוי להכין את זה עם עגבניות רגילות?

יצא פצצה, תודה!

מלח גס על העגבניות או מסביב?
תודה

הולך גם עם שרי? או רק תמר?

ראיתי נכון? 5 שעות?????