טחינה אדומה
דרך מאוד כיפית להגיש טחינה, לפני הכל היא ממש טעימה ונותנת קצת גיוון מהטחינה הרגילה והכי יפה זה להגיש את הטחינה האדומה והלבנה ביחד זה נראה מקסים! מושך את העין ואין כמו מנות צבעוניות שמוגשות לשולחן.
מרכיבים:
חצי כוס טחינה
חצי כוס מים
סלק קטן
2 כפיות שום כתוש
שתי כפות מיץ לימון
חצי כפית מלח
הכנות:
1. לבשל את הסלק עד שהוא רך, לטחון את כל המצרכים.
טחינה עניין של טעם צריך לשחק עם הטעמים ועם המים המים עד שמגיעים למרקם שמעדיפים, יותר טחינה, פחות מים או ההיפך.
אפשר להכין מראש ? לא מומלץ טחינה הכי טובה ברגע ההכנה.
אפשר לשמור במקרר ? לא מומלץ אפשר לתת עוד יום.