סלט חצילים ופלפלים קלויים בתנור

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
סלט חצילים ופלפלים קלויים בתנור

סלט חצילים ופלפלים קלויים בתנור

סלט קל טעים ופשוט, כולו אפוי וזה הדבר היפה כאן. תשכחו מטיגון החציל יוצא נהדר והסלט הזה מתאים לכל ארוחה.

מרכיבים:

חציל גדול
2 פלפלים אדומים
2 שיני שום קצוצות
2 כפות חומץ
3 כפות מים
2 כפות שמן
מעט סוכ
מלח

הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. לחתוך את החציל לפרוסות, לשמן נייר אפייה לסדר את הפרוסות להזליף שמן ולהמליח.

3. לחצות את הפלפלים, לזרוק את הראש, להוסיף את הפלפלים ליד החצילים לאפות עד שהם מתקמטים, החצילים אמורים להיות זהובים ורכים. בערך כ 30 דקות.

3. לחתוך לקוביות ולהוסיף את שאר המצרכים לערבב  ולהמתין חצי שעה לפני ההגשה.

12797 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

שירה : “לכבוד שבת חובה בשולחן יצא מעולה!!!!”

מור : “מתכון פצצה!!! תודה ניקי”

76
תגובות

  הרשם  
עדכן
בתיה

הי ניקי, האם הכוונה להוסיף את השום כשהוא חי?
והגמבה והחציל ביחד באותה תבנית?
תודה רבה מראש, והמשך יום טוב!!

ילנה ק

היי ניקי, חייבת עזרה המקצועית שלך! המקרר הקפיא לי את כל הירקות והפירות ונתקעתי עם כמות גדולה של פלפלים כתומים מהממים שהפכו ל”סמרטות”. מה אפשר להכין מהם?

מלכה

לא הבנתי, בקערה נפרדת מערבבים את הרוטב ואז שופכים את החצילים והפלפלים בפנים?
מתי שמים את השום?

שלי שלו

היי ניקי יקרהלא אוהבים אצלי חומץ , אפשר חומץ בלסמי? או שעדיף בכלל בלי.עוד שאלה שלא קשורה למתכון , האם אפשר לכתוב תגובות בלי לתת מחדש כל פעם את הפרטים, זה נורא מציק, אני מגיבה הרבה וזה לפעמים מוציא את החשק…חוץ מזה את מלכה!!!

מירי

סלט פצצה לשולחן השבת!! טעים מאוד, צבעוני ובריא! א”א להאמין שזה ללא טיגון!
עוד סלט נכנס לתפריט:)
תבורכי:)

שרית

הי ניקי,
אפשר להשתמש בחומץ תפוחים?
תודה רבה

אורטל

זריזה ממש תודה רבה

1 3 4 5