סלט חצילים ופלפלים קלויים בתנור

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
סלט חצילים ופלפלים קלויים בתנור

סלט חצילים ופלפלים קלויים בתנור

סלט קל טעים ופשוט, כולו אפוי וזה הדבר היפה כאן. תשכחו מטיגון החציל יוצא נהדר והסלט הזה מתאים לכל ארוחה.

מרכיבים:

חציל גדול
2 פלפלים אדומים
2 שיני שום קצוצות
2 כפות חומץ
3 כפות מים
2 כפות שמן
מעט סוכ
מלח

הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. לחתוך את החציל לפרוסות, לשמן נייר אפייה לסדר את הפרוסות להזליף שמן ולהמליח.

3. לחצות את הפלפלים, לזרוק את הראש, להוסיף את הפלפלים ליד החצילים לאפות עד שהם מתקמטים, החצילים אמורים להיות זהובים ורכים. בערך כ 30 דקות.

3. לחתוך לקוביות ולהוסיף את שאר המצרכים לערבב  ולהמתין חצי שעה לפני ההגשה.

24656 צפיות 12 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

שירה : “לכבוד שבת חובה בשולחן יצא מעולה!!!!”

מור : “מתכון פצצה!!! תודה ניקי”

80
תגובות

  הרשם  
עדכן
מושקי

היי ניקי! איך אפשר להכין את החציל ולמנוע ממנו להתפרק באפיה??

אורטל

עכשיו הכנתי לשבת יצא משהו משהו!
אני עומדת ליד הקערה ולא יכולה להפסיק לזלול!!
אני שמתי יותר לימון ופחות חומץ..

שרי

ניקי היקרה
בעבר הכנתי סלט חצילים שלך עם פטרוזיליה, את פרוסות החצילים אפיתי בתנור. האם את יכולה לכוון אותי?
תודה שרי

שיילו

היי ניקי,
למה משמשות ה-2 כפות שמן זית? לטיגןן?
או שהכונה לסלט עצמו בסוף?
תודה רבה.

renana16

הי ניקי,
אני רוצה להכין את הסלט היום לשבת, אבל כתוב שצריך שעתיים מראש.. מה את כן ממליצה לי? אפשר להכין את כל החומרים ופשוט לערבב לפני? או שזה יהרוס הכל?

zipi

הסלט נראה יפייפיה וכמובן גם טעים. שאלתי האם אפשר לטגן את הקוביות החציל במקום בתנור ולהוסיף לבצל המטוגן.
אני יודעת שזה מוסיף קלוריות האם טעים יותר?

תודה על התשובה וחג העמצאות שמח.

ענת

ניקי יקרה,

האם ניתן להכין את הסלט הזה גם יום קודם ?

תודה רבה …

1 2 3 6