פילה מטיאס עם בצל

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

פילה מטיאס עם בצל

זה סלט יאמי! הדגים המלוחים יחד עם הבצל הטעמים הנהדרים, נישנוש נפלא לכל ארוחה ואני רק אומרת שברגע שמתחילים לאכול לא מפסיקים…

מרכיבים:

200 ג’ פלה מטיאס חתוך
בצל בינוני חצוי ופרוס דק
בצל ירוק קצוץ
מעט שמן קנולה

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים ולהגיש.

6824 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

9
תגובות

  הרשם  
עדכן
שרה אנגל

הי ניקי ב, קראתי את המתכון שלך לסלט דג מטייאס. אני מכינה משהו דומה אבל נותנת לו כמה שעות
לנוח כדי שהבצל והדג והשמן (לא משתמשת בכלל בשמן קנולה הוא לא בריא אבל זה עיניין אישי. אני אוהבת שמן סויה או שמן חמניות או שמן תירס). יערבבו את הטעמים ביניהם והבצל יהיה קצת פחות חריף. ואז מגישה על צלחת מעוטרת ירקות פרוסים: עגבניות פלפלים מצבעים שונים וגם עוד טבעות בצל רגיל, מי שאוהב ועל זה מניחה את הדג עם הבצל שלו וקצת שמן. ולא לשכוח הרבה לחם קימל. בתיאבון.

לימור

היי ניקי
מאיפה קונים את הדג הזה? האם זה נמכר בקופסא כדג מלוח בסופר?

איילת

בשביל המתיאס יש חנות נפלא של מעדני דגים בסימטה קטנה בשוק לוינסקי בתל אביב בשם “לופו”. החיתוך והניקיון דג דלהם בשילוב המתכון שלך זה פשוט תענוג!

סימה

מה זה טורטיות

שירה

היי ניקי,
יש לזה טעם כמו דג מלוח?