יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

סלטים סלטים קרים

פילה מטיאס עם בצל

17 מאי 2014
(Visited 3,834 times, 2 visits today)

פילה מטיאס עם בצל

זה סלט יאמי! הדגים המלוחים יחד עם הבצל הטעמים הנהדרים, נישנוש נפלא לכל ארוחה ואני רק אומרת שברגע שמתחילים לאכול לא מפסיקים…

מרכיבים:

200 ג’ פלה מטיאס חתוך
בצל בינוני חצוי ופרוס דק
בצל ירוק קצוץ
מעט שמן קנולה

אולי תאהב גם את...♥

  • סלט חצילים פיקנטי בתנור

    יש לי רומן עם חצילים כבר שנים אני אוהבת את הירק הזה, מה לא הכנתי ממנו כל דבר שתעלו על דעת זה הירק שהכי מככב אצלי בארוחות שישי עם חלת שבת. למען האמת היו המון פעמים שהסלט חצילים אפילו לא הגיע לשולחן מרוב שיצא טעים נגמר הרבה קודם. אני לא יכולה לדמיין ארוחת שישי בלי סלט חצילים.  אמממ יש לי בעיה איתו הירק הזה אוהב שמן אז מה עושים ?
    איך אני מכינה את הסלט חצילים שאני הכי אוהבת אבל שפוי עם כמה שפחות שמן וכמובן שיצא טעים כמו שצריך.
    בניתי מתכון ואתם לא תאמינו ירדתי בכמות השמן באופן משמעותי ולא רק זה הצלחתי להגיע למתכון קל כמעט בלי טירחה וקיבלתי סלט חצילים פיקנטי אפוי בתנור הכי טעים שיש והכי חשוב שפוי ולא הרבה שמן.
    יש סרטון יש מתכון יאללה לעבודה 🙂

    5 מנות

  • ירקות מוחמצים ביתיים

    תוספת נהדרת לכל ארוחה, בעצם זאת אהבה ממבט ראשון.
    ירקות טריים ופריכים והכל בצנצנת אחת ואחרי יומיים קסם! ירקות מוחמצים שאי אפשר להפסיק לנשנש. מי בכלל חיכה לארוחה ? לא הפסקתי לנשנש את זה כל היום כל כך טעים.
    הכי מפתיע זה קלות ההכנה ואני אגיד לכם עוד משהו זה נראה המון אבל ממש לא זה מתחסל מהר. תקפידו על ירקות שנראים טוב שישמרו על הצבע והצורה.
    אני הכי אוהבת את הכרובית איזה פריכות מופלאה עם טעם חמצמץ משגע שמשלים כל מנה שדרוג מעולה לכריכים.
    חשוב לאכול ירקות נכון ? לכו להכין ירקות מוחמצים 🙂

  • מטבוחה חצילים

    אם יש משהו שאני אוהבת זה חצילים וסלט חצילים זה אליפות! שילבתי מטבוחה וחצילים ביחד ויצא ללקק ת’אצבעות פשוט נפלא. תדמיינו את את חלת השבת עם המטבוחה הזאת וזה אחד הדברים הכי טעימים שיש.
    מחפשים מעדן שמשתלב נהדר בארוחה ? לכו על המטבוחה חצילים, אתם לא תפסיקו להכין…

  • סלסה רוטב משגע!

    אם יש דבר שכיף שיש במקרר זה פינוקים בסגנון כאלה,
    חריף פיקנטי טעמים חזקים ועכשיו תתארו לכם את הסלסה על חלת השבת שסופגת את המיץ של הירקות איזה ביס מופלא! יצא לי הרבה ולכמה רגעים חשבתי שהגזמתי אבל זה חוסל בכיף ותאמינו לי שהכנתי הרבה.
    אפשר לאכול בכיף והרבה אין כאן שום דבר מטוגן, מתכון בריא קל וטעים זה אומר הכל נכון ?
    מצאתי את עצמי אוכלת את זה עם כפית ביס אחרי ביס.
    זה נהדר לכל הארוחות, חלבי בשרי מתאים להכל וזה משלים את הארוחה.

    יוצא הרבה

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים ולהגיש.

הרשם
עדכן
9 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

הי ניקי ב, קראתי את המתכון שלך לסלט דג מטייאס. אני מכינה משהו דומה אבל נותנת לו כמה שעות
לנוח כדי שהבצל והדג והשמן (לא משתמשת בכלל בשמן קנולה הוא לא בריא אבל זה עיניין אישי. אני אוהבת שמן סויה או שמן חמניות או שמן תירס). יערבבו את הטעמים ביניהם והבצל יהיה קצת פחות חריף. ואז מגישה על צלחת מעוטרת ירקות פרוסים: עגבניות פלפלים מצבעים שונים וגם עוד טבעות בצל רגיל, מי שאוהב ועל זה מניחה את הדג עם הבצל שלו וקצת שמן. ולא לשכוח הרבה לחם קימל. בתיאבון.

היי ניקי
מאיפה קונים את הדג הזה? האם זה נמכר בקופסא כדג מלוח בסופר?

בשביל המתיאס יש חנות נפלא של מעדני דגים בסימטה קטנה בשוק לוינסקי בתל אביב בשם “לופו”. החיתוך והניקיון דג דלהם בשילוב המתכון שלך זה פשוט תענוג!

מה זה טורטיות

היי ניקי,
יש לזה טעם כמו דג מלוח?