


סלט פלפלים קלויים ועגבניות
מה שיפה בארוחת שישי שאפשר להכין הרבה דברים וככה כל אחד מוצא את מה שהוא אוהב. אני אוהבת סלטים. סלטים שאני יודעת שהילדים לא יאכלו אני מוסיפה חריף וזה יוצא כל כך טעים, שכחתי שיש עוד אוכל.
הכנות:
1. לרפד תבנית בנייר אפייה לחצות את הפלפלים לסדר על נייר האפייה לאפות כחצי שעה ב180 מעלות להעביר לשקית ולסגור.
2. להמתין כחצי שעה, בינתיים לחצות העגבניות לחצי לאפות כ 20 דקות.
3. לקלף את הפלפלים לחתוך לרצועות לערבב עגבניות פלפלים ושום לתבל עם שמן זית חומץ ומלח פלפל.
15877 צפיות 4 צפיות היום
הי ניקי, קליתי על הגריל הרבה פלפלים ויש לי בערך כוס של נוזלים שנגרו מהם. לנוזל יש טעם נפלא. יש לך רעיון מה אפשר לעשות איתו?
ניקי שלום, גם את הפלפל חריף לאפות?תודה רבה
יש המון נוזלים מהעגבניות. האם צריך לסנן או שזה חלק מהרוטב? עוד שאלה- האם אפשר להכין את הסלט כמה שעות לפני הארוחה עם הרוטב?
שלום ניקי
אין לי עגבניות שרי, עגבניות רגילות יעשו את העבודה או שעדיף בלי?
תודה ושבת שלום
הי ניקי, אשמח לעזרתך.
האם פלפלים קלויים חריפים ניתנים להקפאה? ( הכנתי כמות גדולה)
אם כן, האם לאחר תיבול או לאחר קלייתם?
תודה מראש!
יצא טעים מאד!
הי ניקי – ח”ח על האתר הנפלא. האם אפשר להחליף את החומץ במיץ לימון ואם כן, כמה? תודה