סלט בורגול חם
מתכון לסלט בורגול עם דברים טובים, הידעתם ? סלט לא חייב להיות קר.
אחד הדברים הכיפיים בסלט הזה זה הירקות שהם טעימים בפני עצמם ויש את הבורגול וביחד עם הירקות יש כאן סלט שהוא משביע טעים וכל ההכנה לוקחת פחות מ 10 דקות. אני אוהבת מתכונים כאלה 🙂
3 מנות
מרכיבים:
חצי כוס בורגול גס.
2.5 כוסות מים רותחים
2 פלפלים
בצל
2 גזרים
כף סילאן
כפית א. מרק
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)
הכנות:
1. להשרות את הבורגול במים הרותחים כשעה פלוס, הוא אמור להיות רך.
2. לחתוך את הירקות לקוביות, לטגן את הגזר להוסיף את הפלפלים להוסיף את הבצל לטגן עד שהכל רך אבל לא רך מאוד.
3. להוסיף סילאן ולתבל.
4. לסחוט את הבורגול מכל הנוזלים ולערבב עם הירקות.
להגיש חם.
גולשים מכינים וממליצים:
אפרת : "פצצה !!! הכנסתי גם קישואים, ויצא מעולה !"