סלט בורגול חם

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

סלט בורגול חם

מתכון לסלט בורגול עם דברים טובים, הידעתם ? סלט לא חייב להיות קר.
אחד הדברים הכיפיים בסלט הזה זה הירקות שהם טעימים בפני עצמם ויש את הבורגול וביחד עם הירקות יש כאן סלט שהוא משביע טעים וכל ההכנה לוקחת פחות מ 10 דקות.  אני אוהבת מתכונים כאלה 🙂

3 מנות

מרכיבים:

חצי כוס בורגול גס.
2.5 כוסות מים רותחים
2 פלפלים
בצל
2 גזרים
כף סילאן
כפית א. מרק
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. להשרות את הבורגול במים הרותחים כשעה פלוס, הוא אמור להיות רך.

2. לחתוך את הירקות לקוביות, לטגן את הגזר להוסיף את הפלפלים להוסיף את הבצל לטגן עד שהכל רך אבל לא רך מאוד.

3. להוסיף סילאן ולתבל.

4. לסחוט את הבורגול מכל הנוזלים ולערבב עם הירקות.

להגיש חם.

10757 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

סלט בורגול חםסלט בורגול חם

גולשים מכינים וממליצים:

אפרת : “פצצה !!! הכנסתי גם קישואים, ויצא מעולה !”

27
תגובות

  הרשם  
עדכן
גיתית

הי ניקי,

אפשר לחמם את הסלט על הפלטה?

תודה

הדס

הי האם יוצא מוצלח גם עם בורגול דק?

הדס

היי האם יצא מוצלח גם עם בורגול דק?

יעל

שלום ניקי.
יש לך מתכונים מעולים לגמרי!!
לגבי הסלט בורגול : בצילום כאן יש עלים או משהו ירוק.
מה זה ?
להוסיף ?

דוד

שלום ניקי

אפשר לוותר על הסילאן ?

דוד

שלום ניקי
רק בתקופה האחרונה נודעתי למאכל הזה שנקרא “בורגול”
רציתי לשאול אותך בתור טבחית מעולה, מה דעתך על המאכל הזה באופן כללי ?
הוא מומלץ לצריכה ביום יום ?

באופן כללי מסובך להכין אותו ?