סלט פלפלים קלויים ושום

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
סלט פלפלים קלויים ושום

סלט פלפלים קלויים ושום

כמה שהסלט הזה פשוט הוא ממכר! אין ארוחה בלעדיו. הוא מוסיף המון טעם צבע, מומלץ להכין יותר הוא נגמר במהירות, תיבול פשוט והוא כל כך טעים, ברגע שמתחילים להכין לא מפסיקים, שווה.

מרכיבים:

6 פלפלים אדומים
6 – 7 שיני שום
5 – 6 כפות שמן קנולה
2 כפות חומץ
מלח

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. להכין תבנית עם נייר אפייה, לחצות את הפלפלים להוציא הפנים, להניח בתבנית כשהחלק הקמור כלפי מעלה.

3. לאפות 30 דקות או עד שהפלפלים מתקמטים ומשחירים, לכבות את התנור ולהשאיר את הפלפלים לפחות כמה שעות.

4. לקלף את הקליפה מעל הפלפלים לחתוך לרצועות להעביר לקערה לפרוס דק את השום ולהוסיף לפלפלים יחד עם השמן, חומץ והמלח.

כדאי לדעת ש…
מומלץ להכין כמה שעות מראש, אפשר להשתמש באיזה פלפלים שרוצים,צהוב , ירוק.

26726 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

סלט פלפלים קלויים ושוםסלט פלפלים קלויים ושוםטוסטוניםטוסטוניםסלט פלפלים קלויים ושום

גולשים מכינים וממליצים:

שרית : “סלט מעולה,מכורה לו….כל שבוע אני מכינה….”

59
תגובות

  הרשם  
עדכן
אורטל

היי, ניקי לא הכנתי את הסלט הזה אף פעם. מה פשר העגבניות בתמונה?
הפלפל מוציא את המיץ או שהוספת גם עגבניות?

ירה

היי , האם אפשר שמן קנולה להחליף בשמן זית? איפה רואים הערות שכותבים למתכון ?

אביה

ניקי. אני אוהבת את האתר שלך. הכל אני מכינה רק מפה וקוצרת מחמאות.
אפשר להכין את הסלט הזה עם פלפל שושקה?
אפשר להקפיא את הסלט הזה?

לירון

ניקי,
שאפו על הכתבה!
לילה להשאיר אותם בתנור כבוי זה בסדר?

אסתר

אנחנו פחות מתחברים לחומץ בסלטים.. ישה טיבול אחר או אפשרות לוותר עליו?

אלישע בן דוד

האים אפשר להקפיא את הסלט הזה

חין

היי ניקי, תודה על מתכונים מעולים!
לא כל כך הבנתי מה כוונה “להשאיר את הפלפלים לפחות כמה שעות” ?