סלט פלפלים קלויים ושום

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
סלט פלפלים קלויים ושום

סלט פלפלים קלויים ושום

כמה שהסלט הזה פשוט הוא ממכר! אין ארוחה בלעדיו. הוא מוסיף המון טעם צבע, מומלץ להכין יותר הוא נגמר במהירות, תיבול פשוט והוא כל כך טעים, ברגע שמתחילים להכין לא מפסיקים, שווה.

מרכיבים:

6 פלפלים אדומים
6 – 7 שיני שום
5 – 6 כפות שמן קנולה
2 כפות חומץ
מלח

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. להכין תבנית עם נייר אפייה, לחצות את הפלפלים להוציא הפנים, להניח בתבנית כשהחלק הקמור כלפי מעלה.

3. לאפות 30 דקות או עד שהפלפלים מתקמטים ומשחירים, לכבות את התנור ולהשאיר את הפלפלים לפחות כמה שעות.

4. לקלף את הקליפה מעל הפלפלים לחתוך לרצועות להעביר לקערה לפרוס דק את השום ולהוסיף לפלפלים יחד עם השמן, חומץ והמלח.

כדאי לדעת ש…
מומלץ להכין כמה שעות מראש, אפשר להשתמש באיזה פלפלים שרוצים,צהוב , ירוק.

22576 צפיות 32 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

סלט פלפלים קלויים ושוםסלט פלפלים קלויים ושוםטוסטוניםטוסטוניםסלט פלפלים קלויים ושום

גולשים מכינים וממליצים:

שרית : “סלט מעולה,מכורה לו….כל שבוע אני מכינה….”

54
תגובות

  הרשם  
עדכן
מלי

אפשרי לכתוש שום לסלט במקום לפרוס?

מלי

השום צריך להיות חיי או לקלות את השום?

לימור

ניקי כמה מלח?

לימור

ניקי חייב לקלות או שאפשר להכין גם בתנור? האם זה משמעותי מבחינת הטעם?

הלית

ניקי שלום. אני מתה להכין סלט פלפלים בכל מיני צבעים אבל ראיתי שרובם עם חומץ, וחמותי לא אוכלת חומץ בפסח. מה לעשות? יש תחליף?(הסלט עם הדבש/ הסילאן לא מתאים לנו) בתודה מראש

רוית

ניקי לא קלית בתנור את הפלפלים?

נסטיה

סבתא שלי תמיד מכינה את הסלט הזה לחגים והיא מוסיפה בפנים פטריות שלמות מקופסאת שימורים. מומלץ ביותר