סלט פלפלים קלויים ושום

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
סלט פלפלים קלויים ושום

סלט פלפלים קלויים ושום

כמה שהסלט הזה פשוט הוא ממכר! אין ארוחה בלעדיו. הוא מוסיף המון טעם צבע, מומלץ להכין יותר הוא נגמר במהירות, תיבול פשוט והוא כל כך טעים, ברגע שמתחילים להכין לא מפסיקים, שווה.

מרכיבים:

6 פלפלים אדומים
6 – 7 שיני שום
5 – 6 כפות שמן קנולה
2 כפות חומץ
מלח

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. להכין תבנית עם נייר אפייה, לחצות את הפלפלים להוציא הפנים, להניח בתבנית כשהחלק הקמור כלפי מעלה.

3. לאפות 30 דקות או עד שהפלפלים מתקמטים ומשחירים, לכבות את התנור ולהשאיר את הפלפלים לפחות כמה שעות.

4. לקלף את הקליפה מעל הפלפלים לחתוך לרצועות להעביר לקערה לפרוס דק את השום ולהוסיף לפלפלים יחד עם השמן, חומץ והמלח.

כדאי לדעת ש…
מומלץ להכין כמה שעות מראש, אפשר להשתמש באיזה פלפלים שרוצים,צהוב , ירוק.

22578 צפיות 34 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

סלט פלפלים קלויים ושוםסלט פלפלים קלויים ושוםטוסטוניםטוסטוניםסלט פלפלים קלויים ושום

גולשים מכינים וממליצים:

שרית : “סלט מעולה,מכורה לו….כל שבוע אני מכינה….”

54
תגובות

  הרשם  
עדכן
רינה מ.

היי ניקי.
הסלט נחטף!!
לא נשאר כלום!, הכנתי כמות כפולה הגשתי בשולחן וזה נעלם כאלו לא היה…
מעולה מעולה .

תודה ניקי

פרלה

יצא טעים מאוד וקל מאוד להכנה- תודה על השיתוף!

רינה מ.

היי ניקי.
אפשר לשים את הפלפלים בשקית לאחר האפיה בתנור? כדי ליסוך זמן להוצאת הקליפה?

תודה ניקי אין עלייך!! תמיד טעים ומנצח כל מתכון מעוללה.

מיטל

שלום, האם משנה באיזה חומץ משתמשים? עדיף חומץ רגיל או חומץ תפוחים?

תודה, מיטל

מירה

היי ניקי
מה שלומך?
האם ניתן להשתמש בשמן זית?

רבקה

ניקי יקרה, הרסה תודות על האתר המעולה.
הייתי חייבת לחזור לשתף- הכנתי לשבת את הסלט וגם את הפלפל הממולא, יצא מדהים וטעים(:
תודה רבה וחנוכה שמח!

דורית

כמה זמן זה נשמר במקרר?