יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

יום העצמאות סלטים סלטים קרים

סלט כרוב וירקות

10 מאי 2016
(Visited 10,721 times, 5 visits today)
ארוחה לחג החנוכה 2016

סלט כרוב וירקות

יום העצמאות מעבר לפינה אז היום אני חוגגת עם סלטים וכמה שיותר. אפשר כל השנה רק סלטים ולוותר על כל השאר ? 🙂  הפעם הלכתי סלט כרוב עם ירקות מאוד מתאים למנגל, הרוטב יוצא טעים מאוד ומתאים לסלט כרוב במיוחד.

4 מנות

מרכיבים:

כרוב קטן קצוץ
2 פלפלים אדומים
2 פלפלים צהובים
גזר גדול
3 כפות בצל ירוק  / עירית

רוטב:
7 כפות שמן
7 כפות סויה
5 כפות חומץ
2 כפות שטוחות סוכר

 

אולי תאהב גם את...♥

  • סלט חצילים פיקנטי בתנור

    יש לי רומן עם חצילים כבר שנים אני אוהבת את הירק הזה, מה לא הכנתי ממנו כל דבר שתעלו על דעת זה הירק שהכי מככב אצלי בארוחות שישי עם חלת שבת. למען האמת היו המון פעמים שהסלט חצילים אפילו לא הגיע לשולחן מרוב שיצא טעים נגמר הרבה קודם. אני לא יכולה לדמיין ארוחת שישי בלי סלט חצילים.  אמממ יש לי בעיה איתו הירק הזה אוהב שמן אז מה עושים ?
    איך אני מכינה את הסלט חצילים שאני הכי אוהבת אבל שפוי עם כמה שפחות שמן וכמובן שיצא טעים כמו שצריך.
    בניתי מתכון ואתם לא תאמינו ירדתי בכמות השמן באופן משמעותי ולא רק זה הצלחתי להגיע למתכון קל כמעט בלי טירחה וקיבלתי סלט חצילים פיקנטי אפוי בתנור הכי טעים שיש והכי חשוב שפוי ולא הרבה שמן.
    יש סרטון יש מתכון יאללה לעבודה 🙂

    5 מנות

  • ירקות מוחמצים ביתיים

    תוספת נהדרת לכל ארוחה, בעצם זאת אהבה ממבט ראשון.
    ירקות טריים ופריכים והכל בצנצנת אחת ואחרי יומיים קסם! ירקות מוחמצים שאי אפשר להפסיק לנשנש. מי בכלל חיכה לארוחה ? לא הפסקתי לנשנש את זה כל היום כל כך טעים.
    הכי מפתיע זה קלות ההכנה ואני אגיד לכם עוד משהו זה נראה המון אבל ממש לא זה מתחסל מהר. תקפידו על ירקות שנראים טוב שישמרו על הצבע והצורה.
    אני הכי אוהבת את הכרובית איזה פריכות מופלאה עם טעם חמצמץ משגע שמשלים כל מנה שדרוג מעולה לכריכים.
    חשוב לאכול ירקות נכון ? לכו להכין ירקות מוחמצים 🙂

  • מטבוחה חצילים

    אם יש משהו שאני אוהבת זה חצילים וסלט חצילים זה אליפות! שילבתי מטבוחה וחצילים ביחד ויצא ללקק ת’אצבעות פשוט נפלא. תדמיינו את את חלת השבת עם המטבוחה הזאת וזה אחד הדברים הכי טעימים שיש.
    מחפשים מעדן שמשתלב נהדר בארוחה ? לכו על המטבוחה חצילים, אתם לא תפסיקו להכין…

  • רוטב ברביקיו בייתי

    רוטב נהדר לתיבול בשר, אני יודעת שאפשר לקנות וזה מיותר לקח לי דקה להכין לערבב ולשים בצנצנת זה כל הסיפור.
    פצצה של טעמים שמשדרגת כל מנת בשר בדיוק מתאים ליום העצמאות.
    אצלי הוא מככב המון בארוחות הצהריים עם חזה עוף, כנפיים. בלי חומרים משמרים והרבה טעם טוב.

     

הכנות:

1. לחתוך את הירקות למקלות דקים, את הבצל לקצוץ ולערבב הכל.

2. כשעה לפני ההגשה להרתיח במחבת את מצרכי הרוטב ולערבב עם הירקות.

הרשם
עדכן
8 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

ניקי יקרה. האם אפשר להכין את הרוטב מראש ולחמם אותו מעט לפני ההגשה?

היי ניקי,
אין לי סויה, אפשר שים משהו אחר או לוותר?

היי ניקי.תודה על האתר המדהים הזה ועל המתכונים הנפלאים.האם צריך להקפיץ את הכרוב עם הירקות יחד עם הרוטב במחבת או רק להרתיח את הרוטב ? תודה מראש ושבת שלום