סלט חצילים חריף מתכון מנצח
אמא שלי מכינה את הסלטי חצילים הכי טובים שאני מכירה כל פעם יש משהו בטעם של הסלט שמפתיע מחדש והיא את הכל עושה מהראש לפי מה שיש לה במקרר, להוציא ממנה מתכון זה כמעט בלתי אפשרי.
אם כבר אני מצליחה להכין את הסלט חצילים המנצח של אמא שלי שאני לא אחלוק אתכם ? חובה להכין לארוחת החג, ארוחת שישי או סתם לארוחת צהריים, ועוד לא אמרתי כלום על כריך או בסנדוויץ טוב והוא נפלא קר או בטמ"פ החדר.
למה הסלטים של אמא כל כך טובים ? לא יודעת אני רק יודעת שכל פעם שאני מכינה זה שוס כל פעם מחדש.
ממכר ממכר ממכר ניגבנו את התחתית עם החלה איזה יאמי.
*מתכון פרווה *שימו לב חריף *הכנה יומיים מראש רק משתבח *קר חם בטמ"פ החדר הכל הולך *10 דקות התעסקות
5 מנות
מרכיבים:
2 חצילים בינוניים מאורכים מבריקים חתוכים קטן
2 פלפלים ירוק חריף חתוך קטן
פלפל אדום גדול חתוך לקוביות קטנות
2 שיני שום חתוכות קטן
כוס עגבניות מרוסקות / 2 עגבניות רכות חתוכות קטן
כוס וחצי מים
כף קטשופ
כף רסק עגבניות
חצי כף פפריקה מתוקה
כפית סוכר
כף א. מרק
חצי כפית מלח
3/4 כפית פלפל שחור
הכנות:
1. לחמם מחבת יחסית גדולה עם 5 – 6 כפות שמן להתחיל בטיגון קוביות החציל כ 10 דקות על אש בינונית מידי פעם לערבב במידה וצריך שמן להוסיף קצת מים.
2. להוסיף את הפלפלים והשום לטגן עוד מספר דקות להוסיף את העגבניות רסק, קטשופ, מים סוכר ותבלינים.
3. לכסות לבשל כ 25 – 30 דקות מידי פעם לערבב.
גולשים מכינים וממליצים:
אורית : "יצא ממש מוצלח.
מלא תודות!!!!"