כרובית של מסעדות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

כרובית של מסעדות

אם יש סלט שמתמכרים אליו מהטעימה הראשונה זה הסלט הזה.
אכלתי את הכרובית הזאת במסעדה ובאותו רגע התאהבתי.
אין כאן משהו מיוחד או קשה להכנה להיפך זה מאוד פשוט להכנה, יש משהו בשילוב של הכרובית עם השום והפטרוזילה שזה קסם! זה אחד הסלטים הכי טעימים שהכנתי אני מראש מכינה כפול.
אפשר לאכול קר ובטמפרטורת החדר, אני מוצאת את עצמי מנשנשת כל הזמן. מומלץ ביותר לארוחת שישי וישר למועדפים.

מרכיבים:

כרובית
2 כפיות שום כתוש
4 – 5 כפות פטרוזיליה קצוצה
מלח

כף חומץ

הכנות:

1. לפרק את הכרובית לפרחים להרתיח מים להוסיף כף חומץ ואת פרחי הכרובית, לבשל 10 דקות ולסנן.

2. לטגן את פרחי הכרובית בשמן חצי עמוק עד שהם זהובים מכל הכיוונים ולהוציא לנייר סופג.

3. לערבב עם השום, מלח והפטרוזיליה.

Fried Cauliflower Salad

כדאי לדעת ש…
ניתן להגיש קר או בטמ”פ החדר, אפשר להכין יומיים מראש, אני יודעת שיש מתכון נהדר לכרובית אפויה באתר, תנסו את המתכון הזה הוא נפלא. אפשר להשתמש בכרובית קפואה, אם מפשירים אין צורך לבשל מראש.

תהנו.

53211 צפיות 146 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כרובית של מסעדותכרובית של מסעדותכרובית של מסעדות כרובית של מסעדות

גולשים מכינים וממליצים:

יפית : “מעולה, לא הספיק להגיע לשולחן , תודה”

אורית : “קניתי שקית כרובית של סנפרוסט (ידעתי שבערב חג לא יהיה לי זמן להתעסק עם כרובית טרייה) ויצא סוףףףף !!! תודה רבה ניקי על עוד מתכון נפלא, אפשר להגיד שרוב האוכל על שולחן לליל הסדר היו שלך – רב תודות ותמשיכי לפנק אותנו בכישורי המטבח שלך !!!”

112
תגובות

  הרשם  
עדכן
הדר

הי ניקי
אפשר גם לתבל מראש או שעדיף לפני ההגשה?

לאה

ניקי, לתשומת ליבך, המתכון לא קיים באפליקציה בקטגוריית סלטים ולא עולה גם בחיפוש המילה כרובית. כמחפשים באפליקציה. תודה לך על הכל ❤️

עירית

היי ניקי, כמה זמן מראש אפשר להכין את הסלט?

קרן

היי ניקי, האם אפשר לאפות במקום לטגן?
חייבת לציין שהאתר שלך נפלא וכל מתכון שאני מכינה יוצא מעולה. תודה

ליאור

בוקר טוב ושנה טובה.
כמה זמן אפשר לשמור את הסלט במקרר לאחר ההכנה.
תודה רבה אחלה אתר

מלי

אין לי פטרוזיליה… אפשר בזיליקום במקום? או משהו אחר?
תודה רבה על אתר עמוס מתכונים נהדרים!

1 6 7 8