כרובית של מסעדות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

כרובית של מסעדות

אם יש סלט שמתמכרים אליו מהטעימה הראשונה זה הסלט הזה.
אכלתי את הכרובית הזאת במסעדה ובאותו רגע התאהבתי.
אין כאן משהו מיוחד או קשה להכנה להיפך זה מאוד פשוט להכנה, יש משהו בשילוב של הכרובית עם השום והפטרוזילה שזה קסם! זה אחד הסלטים הכי טעימים שהכנתי אני מראש מכינה כפול.
אפשר לאכול קר ובטמפרטורת החדר, אני מוצאת את עצמי מנשנשת כל הזמן. מומלץ ביותר לארוחת שישי וישר למועדפים.

מרכיבים:

כרובית
2 כפיות שום כתוש
4 – 5 כפות פטרוזיליה קצוצה
מלח

כף חומץ

הכנות:

1. לפרק את הכרובית לפרחים להרתיח מים להוסיף כף חומץ ואת פרחי הכרובית, לבשל 10 דקות ולסנן.

2. לטגן את פרחי הכרובית בשמן חצי עמוק עד שהם זהובים מכל הכיוונים ולהוציא לנייר סופג.

3. לערבב עם השום, מלח והפטרוזיליה.

Fried Cauliflower Salad

כדאי לדעת ש…
ניתן להגיש קר או בטמ”פ החדר, אפשר להכין יומיים מראש, אני יודעת שיש מתכון נהדר לכרובית אפויה באתר, תנסו את המתכון הזה הוא נפלא. אפשר להשתמש בכרובית קפואה, אם מפשירים אין צורך לבשל מראש.

תהנו.

65814 צפיות 29 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כרובית של מסעדותכרובית של מסעדותכרובית של מסעדות כרובית של מסעדות

גולשים מכינים וממליצים:

יפית : “מעולה, לא הספיק להגיע לשולחן , תודה”

אורית : “קניתי שקית כרובית של סנפרוסט (ידעתי שבערב חג לא יהיה לי זמן להתעסק עם כרובית טרייה) ויצא סוףףףף !!! תודה רבה ניקי על עוד מתכון נפלא, אפשר להגיד שרוב האוכל על שולחן לליל הסדר היו שלך – רב תודות ותמשיכי לפנק אותנו בכישורי המטבח שלך !!!”

115
תגובות

  הרשם  
עדכן
גיתה המקורית

שלום ניקי,
קראתי את התגובות ותשובותייך ולא הבנתי על איזה שום את הכי ממליצה במתכון הזה. קפוא, של דורות, למשל? ואם כן אז כפית=קובייה, כלומר 2 קוביות? להמס אותן במחבת לפני כן?
תודה.

רותי

היי ניקי,

רק לפני מספר ימים הגעתי לאתר שלך וכבר ניסית מספר מתכונים. כולם היו מעולים!!!
הסלט הזה התחסל בשניות, איזה כיף…

תודה

אילנית

הי ניקי,
אפשר להחליף את הטיגון באפייה? אם כן כמה מעלות וכמה זמן?
תודה מראש!

אנונימי

היי ניקי ראשית – יש לך אתר מדהים עם מתכונים מעולים .
ושנית רציתי לשאול אם חייבים לטגן את הכרוביות בסיר מלא שמן או שאפשר גם במחבת עם שמן ?

שם*

בוקר טוב,
אני מתכננת להכין את המתכון ברגעים אלו ממש.
ולשאלות-
1. כמה זמן חליטה בערך? האם אני צריכה לבדוק שהם התרככו? (בחיים לא נגעתי בכרובית…)

2. האם מדובר בשום רגיל שכותשים אותו או באבקה? יש לי שום רגיל…
זה לא יוצא חריף לילדים?…

תודה רבה ושבת שלום!

תמר

היי ניקי,
נראה מעולה!

ערבוב הכרובית עם שאר המצרכים, מתבצע על האש או לאחר שמורידים את הכרובית מהטיגון?

תודה,
תמר

שם

מיה77 | 14.01.2012 – 22:17
עשית לי חשק מטורף לכרובית עכשיו! ומעכשיו כולל מחר כל החנויות סגורות (ראשון בחו״ל).. 🙁
האתר שלך מסוכן להריוניות בלי חנות נון סטופ באיזור.. חחח. מקווה שלגוזל/ה לא יהיה סימן לידה של כרובית… 😉
שיהיה לך שבוע מקסים ניקי !! 🙂

1 2 3 9