סלט חצילים ועגבניות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
סלט חצילים ועגבניות

סלט חצילים ועגבניות

ללקק ת’אצבעות הסלט הזה מעולה! אין ארוחה בלעדיו והוא אחד הסלטים שמתחסל הכי מהר אצלי בארוחות שישי. רק שתדעו לכם שפעם לא הסכמתי לגעת בחצילים אבל היום אני מאוהבת.

מרכיבים:

בצל גדול
20 פטריות שמפיניון
2 חצילים בגודל בינוני
3 עגבניות
חצי כוס מים
כף פפריקה מרוקאית
כפית סוכר
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. לחתוך את הבצל לקוביות קטנות, לחמם מחבת עם 2 כפות שמן ולטגן את הבצל עד שהוא הופך לשקוף, לחתוך החציל לקוביות קטנות אין צורך לקלף ולהוסיף למחבת, לטגן עד שקוביות החציל מתרככות, מידי פעם לערבב.

*2. לפרוס את הפטריות לפרוסות ולהוסיף לירקות ולהמשיך לטגן, לחתוך את העגבניות לקוביות להוסיף לירקות לטגן כשתי דקות להוסיף מים סוכר ותבלינים. לבשל כ 25 דקות להוסיף קצת נוזלים במידה וצרי, הירקות אמורים להיות רכים..

מסובך ? אין מצב  לא לשכוח חלה טובה ליד.

Eggplant salad with tomatoes

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין יומיים קודם ולשמור במקרר, טעים קר , חמים או בטמ”פ.

34155 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

סלט חצילים ועגבניותפסטה עם שאריותסלט חצילים ועגבניותסלט חצילים ועגבניות

56
תגובות

  הרשם  
עדכן
חן

אוףףףףףףףףףף

שמתי בטעות כוס מים במקום חצי כוס…..!

מה לעשות???

ניקי

טעים

ashlen

מה זה פש”ג?

שם

אלירן (לא רשום) | 05.08.2011 – 09:57
בוקר רציתי להגיד שהמתכון הזה והמתכון של השעועית הירוקה והפיטריות מכחבים אצלי כימעט כול שבת הבנים שלי לא מבתרים לי על זה ביכלל זה כול כך טעים שזה ניחטף תודה רבה ושבת שלום ומבורך איריס

שם

ריק (לא רשום) | 26.01.2012 – 20:47
יצא לי כ”כ טעיםםםםם

שם

יצא מדהים מדהים מדהים!!!! הכנתי כתוספת על פתיתים ואין ספק שהמתכון השווה הזה הולך לככב אצלנו!
שאלה קטנה כדי להיות בטוחה להבא- טיגנתי בדיוק כמו שכתוב. הוספתי כל דבר בנפרד וחיכיתי שיתרכך לפני הוספת הירק הבא, העניין הוא שלחצילים לקח זמן וגם קצת לעגבניות והרגשתי שהתבשיל טיפה מתחיל להדבק/להחרך בתחתית. האם צריך להוסיף שמן? שמתי מספיק בהתחלה אני חושבת…

שם

מעולה! הולך טוב גם עם פלפל אדום במקום או בנוסף לפטריות

1 2 3 5