יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכוני ירקות - צמחוני מתכונים טבעוניים מתכונים לתשעה באב סלטים סלטים חמים

סלט חצילים וזיתים

23 יוני 2012
(Visited 11,499 times, 1 visits today)
סלט חצילים וזיתים

סלט חצילים וזיתים

אני וחצילים מנהלים רומן ארוך וטעים, התאהבתי בחצילים אחרי שהתחתנתי ומאז עברו הרבה שנים ואני לא מפסיקה להכין איתם דברים.
אני לא מוותרת על הסלט הזה בארוחת שישי הרי צריך משהו לנגב עם החלה, הטעימה הראשונה חלומית ואז צריך לקוות שישאר משהו לארוחה.
קסם של סלט שרק עושה טוב על הלב.

3 – 4 מנות

מרכיבים:

בצל בינוני
חציל גדול
2 עגבניות גדולות
275 ג' זיתים מגולענים (קופסא)
כוס וחצי מים קצת יותר
כפית סוכר או לפי הטעם
כף שטוחה פפריקה מרוקאית
כף רסק עגבניות
כף א. מרק
חצי כפית פלפל שחור
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. להרתיח סיר עם 2 כוסות מים לבשל את הזיתים 10 דקות לסנן ולחזור על הפעולה שוב.

2. לחתוך את החציל לקוביות קטנות, לחמם 4 – 5 כפות שמן לטגן את החציל כ 5 דקות על אש בינונית – גבוהה מידי פעם לערבב. לחתוך את הבצל לקוביות קטנות להוסיף לחציל לטגן כדקה ולהוסיף את הזיתים.

3. להוסיף את שאר המצרכים לבשל כ 30 דקות מידי פעם לערבב, לבשל עד שהכל רך.

סלט חצילים וזיתיםסלט חצילים וזיתים

הרשם
עדכן
57 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
WordPress PopUp Plugin
דילוג לתוכן