פלפלים קלויים בתחמיץ

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פלפלים קלויים בתחמיץ

פלפלים קלויים בתחמיץ

כל מתכון שאמא שלי עושה זה זהב טהור, פשוט לרוץ ולהכין. אכלנו את הפלפלים אצלה והתמוגגנו מכל טעימה. להניח את הפלפל הקלוי על חלה טריה ולתת לחלה לספוג את הטעמים הנפלאים של הפלפל, להתרווח ולהנות מכל ביס.

מרכיבים:

5 פלפלים אדומים חצויים
5 פלפלים צהובים חצויים
5 שיני שום מגורדות
1/4 כוס שמן קנולה
מיץ מחצי לימון
4 כפות שמן זית
3 כפות חומץ
מלח


הכנות:

1. לסדר את הפלפלים בתבנית מרופדת בנייר אפיה, חום בינוני 180 מעלות בסביבות 40 דקות. להוציא לשקית ניילון לסגור ולהניח בצד לחצי שעה.

2. לקלף את קליפת הפלפלים, להוסיף את שאר המצרכים, לוודא שהשמן מכסה אותם עד הסוף מקסימום להוסיף עוד שמן.

הערות:
מומלץ להכין כמה שעות מראש

19787 צפיות 26 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

לאה.ל : עשיתי אותם, וזה פשוט מעולה!!! מומלץ בחום!!!

דורית : “ניקי היקרה פעם ראשונה שאני קולה פלפלים הסלט יצא מדהים תודה לך ניקי יקרה את מנגישה לנו את המטבח שיהיה לנו גם קל וגם טעיםםםםם”


102
תגובות

  הרשם  
עדכן
קפוצ'ינו

הי ניקי,

האם יתאים כאן גם רצועות של פלפל ירוק חריף?

יעל

ניקי יקרה, הזדמנות להגיד תודה. כל פעם שאני מחפשת מתכונים אני מגיעה בסוף לאתר שלך, ושואלת את עצמי למה לא התחלתי אצלך לכתחילה…
נשארו לי הרבה רצועות גמבה ממגש ירקות שהכנתי לארוח. האם אפשר לקלות אותם למתכון הזה? אולי מתכון אחר? שוב תודה

עדי בר

חולה חולההההה על המתכונים הקלים, הפשוטים והטעימים שלך!!

איילת

היי ניקי האם אפשר להכין יום לפני ההגשה ולשמור במקרר? או שזה יהיה פחות טעים כשזה קר?

נטלי

אפשר להקפיא את הסלט הזה?

1 5 6 7