פלפלים קלויים בתחמיץ

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פלפלים קלויים בתחמיץ

פלפלים קלויים בתחמיץ

כמה טעים! יש מתכונים שעדיף מראש להכפיל זה טעים ברמות ואיך זה מתחסל מהר. על הגבינה לבנה או כל ממרח שאוהבים או לאכול ישר מהצנצנת.
להתענג על כל ביס זה משגע!

מרכיבים:

5 פלפלים אדומים
5 פלפלים צהובים
5 שיני שום
1/4 כוס שמן קנולה
מיץ מחצי לימון
4 כפות שמן זית
3 כפות חומץ
מלח

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. לחצות את הפלפלים להוציא את התוכן לסדר בתבנית על נייר אפייה, החלק הפתוח כלפי מטה לאפות כ 40 דקות הפלפלים מתקמטים ומשחירים.

3. אפשר להשאיר את הפלפלים סגורים בתנור כבוי עוד חצי שעה או אפשר להוציא ולסגור בשקית ניילון לחצי שעה.

*4. לגרד את שיני השום או לפרוס דק, לקלף את הקליפה מהפלפלים לחתוך לרצועות לערבב עם שאר המצרכים ולסגור בצנצנת.

כדאי לדעת ש…
להכפיל להכפיל… מומלץ להכין כמה שעות מראש

33733 צפיות 38 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פלפלים קלויים בתחמיץפלפלים קלויים בתחמיץ

גולשים מכינים וממליצים:

לאה.ל : עשיתי אותם, וזה פשוט מעולה!!! מומלץ בחום!!!

דורית : “ניקי היקרה פעם ראשונה שאני קולה פלפלים הסלט יצא מדהים תודה לך ניקי יקרה את מנגישה לנו את המטבח שיהיה לנו גם קל וגם טעיםםםםם”

109
תגובות

  הרשם  
עדכן
מימי

הי ניקי
תודה על מתכונים מדהימים!
יש לי ארוחת שישי בזכותך….
שאלה- כמה זה מיץ מחצי לימון בכפות?

נעמה

היי ניקי.
הייתי רוצה לשים חצי מכמות השמן.
נראה לך שזה יעבוד?

1 6 7 8