פלפלים קלויים בתחמיץ

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פלפלים קלויים בתחמיץ

פלפלים קלויים בתחמיץ

כמה טעים! יש מתכונים שעדיף מראש להכפיל זה טעים ברמות ואיך זה מתחסל מהר. על הגבינה לבנה או כל ממרח שאוהבים או לאכול ישר מהצנצנת.
להתענג על כל ביס זה משגע!

מרכיבים:

5 פלפלים אדומים
5 פלפלים צהובים
5 שיני שום
1/4 כוס שמן קנולה
מיץ מחצי לימון
4 כפות שמן זית
3 כפות חומץ
מלח

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. לחצות את הפלפלים להוציא את התוכן לסדר בתבנית על נייר אפייה, החלק הפתוח כלפי מטה לאפות כ 40 דקות הפלפלים מתקמטים ומשחירים.

3. אפשר להשאיר את הפלפלים סגורים בתנור כבוי עוד חצי שעה או אפשר להוציא ולסגור בשקית ניילון לחצי שעה.

*4. לגרד את שיני השום או לפרוס דק, לקלף את הקליפה מהפלפלים לחתוך לרצועות לערבב עם שאר המצרכים ולסגור בצנצנת.

כדאי לדעת ש…
להכפיל להכפיל… מומלץ להכין כמה שעות מראש

30628 צפיות 114 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פלפלים קלויים בתחמיץפלפלים קלויים בתחמיץ

גולשים מכינים וממליצים:

לאה.ל : עשיתי אותם, וזה פשוט מעולה!!! מומלץ בחום!!!

דורית : “ניקי היקרה פעם ראשונה שאני קולה פלפלים הסלט יצא מדהים תודה לך ניקי יקרה את מנגישה לנו את המטבח שיהיה לנו גם קל וגם טעיםםםםם”

109
תגובות

  הרשם  
עדכן
לאה ל.

עשיתי אותם, וזה פשוט מעולה!!!
מומלץ בחום!!!

נטעלי

בוקר טוב ניקי! פלפלים ירוקים בהירים הולך עם האדומים או שמוכרחים צהובים?

zot ani

ידוע לך שאוכל חם מאוחסן בניילון סופג את הרכיבים הכימיים שלו ביניהם נפט ואת אוכלת את זה עם הפלפל?

שם

מעין5 (לא רשום) | 14.09.2011 – 10:13
לא ממליצה להכין
הכנתי פעם אחת לחג, אבל אכלתי את זה לבד עוד לפני שהאורחים הגיעו.
הכנתי בפעם השניה לשבת לכל המשפחה, אבל אכלתי לבד עוד לפני עם חלה.
זה פלפלים שנאכלים לבד ואי אפשר להתמודד עם זה. בחיי אין לי מושג איך זה קורה

שם

היי ניקי-מאחר ונשארו לי הרה פלפלים במקרר-המתכון נראה לי מעולה.
איך חותכים את החצי פלפלים? רצועות עבות?דקות?
כמה זמן זה נשמר במקרר?תודה

שם

בוקר מקסים.
את יכולה להכין איזה תיבול שאת אוהבת.
גם אני לא מתלהבת מחומץ אבל הוא מאוד תורם לטעם כאן.
שימי בלי החומץ ותטעמי אולי זה יספיק לטעמך.

שם

ניקי בוקר טוב.
אני לא משתמשת בחומץ בכלל. האם יש אפשרות להכין עם יותר לימון
במקום, או שזה לא יצא טעים?
אין יום שישי בלי מתכון שלך.
תודה

1 2 3 8