פלפלים קלויים בתחמיץ

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פלפלים קלויים בתחמיץ

פלפלים קלויים בתחמיץ

כמה טעים! יש מתכונים שעדיף מראש להכפיל זה טעים ברמות ואיך זה מתחסל מהר. על הגבינה לבנה או כל ממרח שאוהבים או לאכול ישר מהצנצנת.
להתענג על כל ביס זה משגע!

מרכיבים:

5 פלפלים אדומים
5 פלפלים צהובים
5 שיני שום
1/4 כוס שמן קנולה
מיץ מחצי לימון
4 כפות שמן זית
3 כפות חומץ
מלח

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. לחצות את הפלפלים להוציא את התוכן לסדר בתבנית על נייר אפייה, החלק הפתוח כלפי מטה לאפות כ 40 דקות הפלפלים מתקמטים ומשחירים.

3. אפשר להשאיר את הפלפלים סגורים בתנור כבוי עוד חצי שעה או אפשר להוציא ולסגור בשקית ניילון לחצי שעה.

*4. לגרד את שיני השום או לפרוס דק, לקלף את הקליפה מהפלפלים לחתוך לרצועות לערבב עם שאר המצרכים ולסגור בצנצנת.

כדאי לדעת ש…
להכפיל להכפיל… מומלץ להכין כמה שעות מראש

35596 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פלפלים קלויים בתחמיץפלפלים קלויים בתחמיץ

גולשים מכינים וממליצים:

לאה.ל : עשיתי אותם, וזה פשוט מעולה!!! מומלץ בחום!!!

דורית : “ניקי היקרה פעם ראשונה שאני קולה פלפלים הסלט יצא מדהים תודה לך ניקי יקרה את מנגישה לנו את המטבח שיהיה לנו גם קל וגם טעיםםםםם”

109
תגובות

  הרשם  
עדכן
לימור

היי ניקי
את הפלפלים להניח שלמים בתנור או לחצות אותם?

נלי

כמה שזה טעים!!!

נלי

האם נתן לכתוש שום ולא לגרד?
תודה

נופר

וואווו מושלם!!!

אוריה:)

היי ניקי מה שלומך?!
תוכלי להגיד לי איך קולים פלפלים על הגז? (כמו חציל על האש)
תודה 🙂

לונה

ניקי פשוט רציתי להגיד לך תודה מכל הלב!!!! כמה מתכונים נהדרים כבר הכנתי בזכותך! ותמיד יוצא נפלא וכולם מחמיאים 🙂

אורית

ניקי עכשיו אני מכינה אני מאוד אוהבת פלפלים ואת המתכונים שלך.. הכרחי המיץ לימון? יש תחליף?