פלפלים קלויים בתחמיץ

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פלפלים קלויים בתחמיץ

פלפלים קלויים בתחמיץ

כמה טעים! יש מתכונים שעדיף מראש להכפיל זה טעים ברמות ואיך זה מתחסל מהר. על הגבינה לבנה או כל ממרח שאוהבים או לאכול ישר מהצנצנת.
להתענג על כל ביס זה משגע!

מרכיבים:

5 פלפלים אדומים
5 פלפלים צהובים
5 שיני שום
1/4 כוס שמן קנולה
מיץ מחצי לימון
4 כפות שמן זית
3 כפות חומץ
מלח

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. לחצות את הפלפלים להוציא את התוכן לסדר בתבנית על נייר אפייה, החלק הפתוח כלפי מטה לאפות כ 40 דקות הפלפלים מתקמטים ומשחירים.

3. אפשר להשאיר את הפלפלים סגורים בתנור כבוי עוד חצי שעה או אפשר להוציא ולסגור בשקית ניילון לחצי שעה.

*4. לגרד את שיני השום או לפרוס דק, לקלף את הקליפה מהפלפלים לחתוך לרצועות לערבב עם שאר המצרכים ולסגור בצנצנת.

כדאי לדעת ש…
להכפיל להכפיל… מומלץ להכין כמה שעות מראש

30620 צפיות 106 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פלפלים קלויים בתחמיץפלפלים קלויים בתחמיץ

גולשים מכינים וממליצים:

לאה.ל : עשיתי אותם, וזה פשוט מעולה!!! מומלץ בחום!!!

דורית : “ניקי היקרה פעם ראשונה שאני קולה פלפלים הסלט יצא מדהים תודה לך ניקי יקרה את מנגישה לנו את המטבח שיהיה לנו גם קל וגם טעיםםםםם”

109
תגובות

  הרשם  
עדכן
שני

הי ניקי, כשמכניסים את הפלפל לציור לא שמים כלום? שמן? זה לא ישרף?
והעוונה ביצועים זה לחתוך לחצי או לפרוסות עבות?

תודה על האתר הנפלא!!!!

מיכל

ניקי יקרה שלום.
אי אפשר לשאול משהו בלי לפרגן קודם…. אני רוצה לומר לך תודה ענקית. במירוץ החיים המטורף של כולנו. ובמיוחד הנשים שעובדות גם בחוץ וגם בבית את נקודת אור שמאוד מקלה ועוזרת. נכנסים בוחרים ועושים. אני כבר לא מגגלת בעשרות אתרים אלא פשוט נכנסת לאפליקציה. ומוצאת מה שאני רוצה. אז תודה. מקרב לב.
ועכשיו לשאלה: מתחשק לי שזה יהיה סגנון סלט בשולחן שבת נראה לך בסדר לא להשאיר חצי אלא לחתוך לרצועות? את הפלפלים?
תודה ופורים שמח!

רחל

קודם כל, תודה על המתכון!!

אני כל כך אוהבת אותו, עד ש”אזרחתי” אותו במטבח באופן קבוע.

הבעיה היא שקילוף הפלפלים לוקח לי כמעט שעה.

אני שמה בשקית כמו שכתבת, וגם גיליתי שיותר קל “להפוך” את חצי הפלפל ולקלף את הבשר מהקליפה, ולא את הקליפה מהבשר.

יש לך עוד טיפים לקילוף מהיר?

תודה רבה ושבת שלום!

יהודית

ניקי שלום,

האם צריך להתיז שמן על הפלפלים לפני הקלייה שלא יחרכו?
אני מניחה שהשילוב של שמן זית ושמן קנולה נועדו לשימור הפלפלים הקלויים.
למה צריך שילוב של השניים?
האם ניתן להשתמש בחומץ בן יין במקום בחומץ רגיל?
אני משתמשת בחומץ זה לסלט קולסלאו ויוצא מעולה.

א.א

אפשר לאסיף בצל פטרוזליה

אביגיל

ניקי שלום!
קודם כל תודה על המתכונים המצוינים שלך שמשמשים אותנו הרבה בבית…
יש מצב שאני שמה פלפלים כתומים במקום צהובים?

אביה

היי ניקי,
אחרי שאני עושה כבר שנה את המטבוחה המדהימה שלך בא לי לגוון.
חייבים חומץ ושמן קנולה או שאפשר רק שמן זית, לימון ומלח?