פלפלים קלויים בתחמיץ

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פלפלים קלויים בתחמיץ

פלפלים קלויים בתחמיץ

כמה טעים! יש מתכונים שעדיף מראש להכפיל זה טעים ברמות ואיך זה מתחסל מהר. על הגבינה לבנה או כל ממרח שאוהבים או לאכול ישר מהצנצנת.
להתענג על כל ביס זה משגע!

מרכיבים:

5 פלפלים אדומים
5 פלפלים צהובים
5 שיני שום
1/4 כוס שמן קנולה
מיץ מחצי לימון
4 כפות שמן זית
3 כפות חומץ
מלח

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. לחצות את הפלפלים להוציא את התוכן לסדר בתבנית על נייר אפייה, החלק הפתוח כלפי מטה לאפות כ 40 דקות הפלפלים מתקמטים ומשחירים.

3. אפשר להשאיר את הפלפלים סגורים בתנור כבוי עוד חצי שעה או אפשר להוציא ולסגור בשקית ניילון לחצי שעה.

*4. לגרד את שיני השום או לפרוס דק, לקלף את הקליפה מהפלפלים לחתוך לרצועות לערבב עם שאר המצרכים ולסגור בצנצנת.

כדאי לדעת ש…
להכפיל להכפיל… מומלץ להכין כמה שעות מראש

46474 צפיות 69 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פלפלים קלויים בתחמיץפלפלים קלויים בתחמיץ

גולשים מכינים וממליצים:

לאה.ל : עשיתי אותם, וזה פשוט מעולה!!! מומלץ בחום!!!

דורית : “ניקי היקרה פעם ראשונה שאני קולה פלפלים הסלט יצא מדהים תודה לך ניקי יקרה את מנגישה לנו את המטבח שיהיה לנו גם קל וגם טעיםםםםם”

109
תגובות

  הרשם  
עדכן
מירב

כמה זמן להשאיר בצנצנצת שיהיה מוכן?

שלומית

האם חומץ בלסמי מתאים פה?

קפוצ'ינו

הי ניקי,

האם יתאים כאן גם רצועות של פלפל ירוק חריף?

יעל

ניקי יקרה, הזדמנות להגיד תודה. כל פעם שאני מחפשת מתכונים אני מגיעה בסוף לאתר שלך, ושואלת את עצמי למה לא התחלתי אצלך לכתחילה…
נשארו לי הרבה רצועות גמבה ממגש ירקות שהכנתי לארוח. האם אפשר לקלות אותם למתכון הזה? אולי מתכון אחר? שוב תודה

עדי בר

חולה חולההההה על המתכונים הקלים, הפשוטים והטעימים שלך!!

איילת

היי ניקי האם אפשר להכין יום לפני ההגשה ולשמור במקרר? או שזה יהיה פחות טעים כשזה קר?

נטלי

אפשר להקפיא את הסלט הזה?