סלט חצילים בטעם כבד

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

סלט חצילים בטעם כבד

סלט חצילים בטעם כבד, יש רגעים בחיים שחוץ מסלט טוב וחלה טרייה לא צריך יותר כלום, להתרווח ולהנות מכל ביס. ברור שהחצילים אפויים אצלי אין שום אפשרות אחרת, אז אפשר לאכול וכמה שיותר.

מרכיבים:

2 בצלים קצוצים ומטוגנים
2 חצילים חתוכים לפרוסות
3 ביצים קשות
פלפל שחור טחון
מלח
עירית לעיטור

הכנות:

1. להמליח את פרוסות החצילים להמתין שעה ולשטוף. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן, להבריש בשמן את הפרוסות לפלפל ולהמליח.

2. חום בינוני 180 מעלות בסביבות 20 דקות כל צד או עד שמזהיב, לחתוך גס.

3. לטחון את כל המצרכים ולתבל, לעטר בעירית.

לטרוף עם איזה לחם טוב.

27495 צפיות 22 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

שם : הכנתי לשבת ויצא מעולה!! תודה לך על המתכונים המעולים! דרך אגב, מתבשל כעת עוף עם פטריות וזיתים מהאתר שלך…

אני : היי ניקי. השתמשתי בחצילים שקליתי על האש וקצצתי (כדי לקצר את הדרך ולתת טעם מעושן) ויצא מדהים!!! שווה לנסות וזה גם חוסך זמן במיוחד ביום שישי… ממש מעדן לכבוד שבת. תודה רבה לך על המתכון ושבת שלום!

אנונימי : יצא טעים טעים!!! תודה 🙂

שם : פשוט יצא מעולה

שם : הכנתי עכשיו ויצא מעולה!!!!

129
תגובות

  הרשם  
עדכן
רבקה

אני מתכוונת להקפיא קופסא אחת

רבקה

לא קילפתי את החיילים זה בסדר?

בתיה

היי ניקי יקרה! בשבת שעברה הכנתי את המתכון הזה אך משום מה הוא יצא לי בצבע אפור נראה כמו מלט.ככה זה צריך להראות?

שוש

הי ניקי

לטבל אחרי שטוחנים שוב בפלפל ומלח?
וגם כשמכניסים לתנור את החצילים?

איה

הי,
בשביל חצי כמות ביצה XL, מספיק אחד?

1 7 8 9