סלט חצילים בטעם כבד

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

סלט חצילים בטעם כבד

סלט חצילים בטעם כבד, יש רגעים בחיים שחוץ מסלט טוב וחלה טרייה לא צריך יותר כלום, להתרווח ולהנות מכל ביס. ברור שהחצילים אפויים אצלי אין שום אפשרות אחרת, אז אפשר לאכול וכמה שיותר.

מרכיבים:

2 בצלים קצוצים ומטוגנים
2 חצילים חתוכים לפרוסות
3 ביצים קשות
פלפל שחור טחון
מלח
עירית לעיטור

הכנות:

1. להמליח את פרוסות החצילים להמתין שעה ולשטוף. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן, להבריש בשמן את הפרוסות לפלפל ולהמליח.

2. חום בינוני 180 מעלות בסביבות 20 דקות כל צד או עד שמזהיב, לחתוך גס.

3. לטחון את כל המצרכים ולתבל, לעטר בעירית.

לטרוף עם איזה לחם טוב.

20536 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

שם : הכנתי לשבת ויצא מעולה!! תודה לך על המתכונים המעולים! דרך אגב, מתבשל כעת עוף עם פטריות וזיתים מהאתר שלך…

אני : היי ניקי. השתמשתי בחצילים שקליתי על האש וקצצתי (כדי לקצר את הדרך ולתת טעם מעושן) ויצא מדהים!!! שווה לנסות וזה גם חוסך זמן במיוחד ביום שישי… ממש מעדן לכבוד שבת. תודה רבה לך על המתכון ושבת שלום!

אנונימי : יצא טעים טעים!!! תודה 🙂

שם : פשוט יצא מעולה

שם : הכנתי עכשיו ויצא מעולה!!!!

110
תגובות

  הרשם  
עדכן
שני

שלום,
כמה ימים מראש ניתן להכין את הסלט? אני צריכה אותו לשבת ומתלבטת אם להכין מחר או שאפשר גם היום (אלא אם כן עדיף להכין רק ביום ההגשה).
רציתי גם להגיד תודה על כל המתכונים הנהדרים…בעלי בפרט והמשפחה בכלל מאד מרוצים 🙂

רבקה

ניקי, יצא מדהים….!!!
🙂

רחלי

מדהים!! בדיוק הכנתי, בשביל להגיש מחר – ואני בקושי מצליחה להתאפק מלאכול הכל בעצמי!

שלומצי

ניקי, שלום. האם אפשר לאדות את החצילים בסיר עם מעט שמן על האש ? (התנור של קטן וייקח לי הרבה זמן לקלות בו.)

deniz aksoy

ניקי היקרה, עם שום זה חלום. ברכה מאיסטנבול טורקיה באהבה

שנית

האם מטבלים פעמיים במלח ובפלפל? שצולים בתנור ושוב אחר כך?
וזה הטיבול היחידי?
ניראה ממש קל להכנה, ואם אין לי עירית?

עינב

נראה לך שאפשר לותר על הביצים פה? #טבעונית