סלט חצילים בטעם כבד

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

סלט חצילים בטעם כבד

סלט חצילים בטעם כבד, יש רגעים בחיים שחוץ מסלט טוב וחלה טרייה לא צריך יותר כלום, להתרווח ולהנות מכל ביס. ברור שהחצילים אפויים אצלי אין שום אפשרות אחרת, אז אפשר לאכול וכמה שיותר.

מרכיבים:

2 בצלים קצוצים ומטוגנים
2 חצילים חתוכים לפרוסות
3 ביצים קשות
פלפל שחור טחון
מלח
עירית לעיטור

הכנות:

1. להמליח את פרוסות החצילים להמתין שעה ולשטוף. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן, להבריש בשמן את הפרוסות לפלפל ולהמליח.

2. חום בינוני 180 מעלות בסביבות 20 דקות כל צד או עד שמזהיב, לחתוך גס.

3. לטחון את כל המצרכים ולתבל, לעטר בעירית.

לטרוף עם איזה לחם טוב.

20282 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

שם : הכנתי לשבת ויצא מעולה!! תודה לך על המתכונים המעולים! דרך אגב, מתבשל כעת עוף עם פטריות וזיתים מהאתר שלך…

אני : היי ניקי. השתמשתי בחצילים שקליתי על האש וקצצתי (כדי לקצר את הדרך ולתת טעם מעושן) ויצא מדהים!!! שווה לנסות וזה גם חוסך זמן במיוחד ביום שישי… ממש מעדן לכבוד שבת. תודה רבה לך על המתכון ושבת שלום!

אנונימי : יצא טעים טעים!!! תודה 🙂

שם : פשוט יצא מעולה

שם : הכנתי עכשיו ויצא מעולה!!!!

110
תגובות

  הרשם  
עדכן
ליטל

היי ניקי, מתכוונת להכין בשישי, סתם שאלה מה נותן כאן את הטעם של הכבד עם אין כאן בכלל כבד?
והחצילים שכתבת לחתוך לפרוסות אז טבעות כאילו עגול או לאורך?
תודה

דבי

ניקי שלום, יש לי חציל קלוי על הגז מיום שישי, לא הספקתי להכין אותו וזה נשאר. שאלותיי:
1. האם ניתן עדיין להשתמש בו?
2. האם ניתן להכין את המתכון הזה מהשלב של טחינה המצרכים, ולעשות שימוש בחציל המוכן שיש לי.
תודה, דבי

נופר

ניקי מעולם לא אכלתי את הסלט הזה מכירה רק את החצילים בטחינה/מיונז
הכנתי הפעם את המתכון שלך ויצא מדהים מאוד קל וטעים בטירוף
חוץ מזה היום התלהבתי והכנתי גם את המאפינס פיצה וכרובית במיונז וחרדל פשוט מושלם אין יותר צורך לטגן כרובית!
טעים טעים ט-ע-י-ם !!!

רעות

מכינה כעת…בטוחה שייצא טעיםםםםם.אגב-אתר מיוחד,שתמיד כשאני רוצה מתכון מעניין,נכנסת אליו.תודה!

orthy

ניקי יקרה!!

האם ניתן להקפיא את הסלט הזה???

אוסי

שלום ניקי , אוטוטו האורחים מגיעים ורק רציתי לדעת אם לקצוץ אם הקליפה ? תודה

איילת

ניקי השפית שלום (:

קודם כל תודה רבה על המתכונים, אני מכורה לאתר ולמתכונים שלך! יישר כח גדול…

רציתי לשאול, לא הוספת טיפת מיונז? בתמונה זה נראה מאוד רטוב…
תודה!!!