סלט חצילים בטעם כבד

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

סלט חצילים בטעם כבד

סלט חצילים בטעם כבד, יש רגעים בחיים שחוץ מסלט טוב וחלה טרייה לא צריך יותר כלום, להתרווח ולהנות מכל ביס. ברור שהחצילים אפויים אצלי אין שום אפשרות אחרת, אז אפשר לאכול וכמה שיותר.

מרכיבים:

2 בצלים קצוצים ומטוגנים
2 חצילים חתוכים לפרוסות
3 ביצים קשות
פלפל שחור טחון
מלח
עירית לעיטור

הכנות:

1. להמליח את פרוסות החצילים להמתין שעה ולשטוף. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן, להבריש בשמן את הפרוסות לפלפל ולהמליח.

2. חום בינוני 180 מעלות בסביבות 20 דקות כל צד או עד שמזהיב, לחתוך גס.

3. לטחון את כל המצרכים ולתבל, לעטר בעירית.

לטרוף עם איזה לחם טוב.

20469 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

שם : הכנתי לשבת ויצא מעולה!! תודה לך על המתכונים המעולים! דרך אגב, מתבשל כעת עוף עם פטריות וזיתים מהאתר שלך…

אני : היי ניקי. השתמשתי בחצילים שקליתי על האש וקצצתי (כדי לקצר את הדרך ולתת טעם מעושן) ויצא מדהים!!! שווה לנסות וזה גם חוסך זמן במיוחד ביום שישי… ממש מעדן לכבוד שבת. תודה רבה לך על המתכון ושבת שלום!

אנונימי : יצא טעים טעים!!! תודה 🙂

שם : פשוט יצא מעולה

שם : הכנתי עכשיו ויצא מעולה!!!!

110
תגובות

  הרשם  
עדכן
חני

היי ניקי,

הכנתי עכשיו ויצא לי קצת מידי מלוח…
יהיה טעים אם אני יוסיף מיונז לעדן את הטעם?

תודה מראש!

רעות

ניקי היקרה חייבת לשתף,השתמשתי בחציל קלוי מצנצנת כי לא היה לי חציל ויצא גם מצוין תודה רבה

Shifra

ערב טוב ניקי אין יום בלעדיך
את פשוט נהדרת והמתכונים שלך עושים לי טוב במטבח…
השבוע מרק בצל שיצא מצוין
אוזני המן מצוינים
ועכשיו את החצילים בטעם כבד ועוד ועוד
שבת שלום ותודה על הכל

תמר

תודה… יצא מעולה!!!!

טל

חשבתי שייצא טעים, אבל לא תיארתי לעצמי שייצא עד כדי כך טעים!
פשוט מעדן!

תילי

הכנתי ויצא מעולה
נהננו מאוד !

ליטל

היי ניקי, עשיתי, אבל אין לזה כ”כ טעם של כבד,מה אני יכולה להוסיף כדי לשפר טעמים?!
או שצריך לחכות שיתקרר כי זה חמים